Automatsko povezivanje e-zapisa Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Korišćenjem Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete odabrati da se povežete sve e-poruke iz ili kontakt ili poslovni kontakt u istoriju komunikacije od zapis. Takođe možete da povežete sve e-poruke sa određenom podležu poslovni projekat.

Napomena : Prilozi nisu povezani sa zapisima.

Možete da koristite ovaj dijalog da biste izabrali e-adrese u otvorenoj e-poruci ili da biste izabrali poslovni projekat. Informacije o tome kako da dodate adresu e-pošte, pogledajte proceduru da biste omogućili automatsko povezivanje e-pošte, u članku Automatsko e-pošte za povezivanje u Menadžeru za poslovne kontakte .

Kartica "e-adresa"

E-adrese u ovoj e-poruci, navedeni su na ovoj kartici sa detaljima koji obuhvataju pseudonim, povezanog preduzeća ili ime naloga i tip zapisa, kao što su kontakt ili poslovni kontakt.

Veza     Izaberite e-adrese koje želite da automatski povežete sa istorijom komunikacije zapisa.

Izaberite sve      Kliknite na ovo dugme da biste izabrali sve e-adrese sa liste.

Obriši sve      Kliknite na ovo dugme da biste opozovite izbor u svim poljima za potvrdu i zaustavite povezivanje e-poruka.

Napomena : Funkcija automatsko povezivanje e-pošte automatski kreira zapisima o poslovnom kontaktu iz e-adrese koje već nisu povezane sa zapisom naloga ili poslovnog kontakta.

Kartici Projekti Menadžera za poslovne kontakte

Tema    Tekst sa red za temu izabrana e-poruka je ovde prikazano.

Na kartici Projekti Menadžera za poslovne kontakte , kliknite na Ime projekta zaglavlje da biste listu sortirali po imenu projekta. Ako neki od kontakata ili poslovnih kontakata navedenih u otvorenoj e-poruci već povezani sa jednog ili više poslovnih kontakata, poslovnih kontakata se pojavljuju na ovoj kartici.

Napomena : Da biste pristupili ovaj obrazac iz prijemnog poštanskog sandučeta u programu Outlook, izaberite poruku i na traci sa alatkama Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Automatsko povezivanje e-pošte. Da biste pristupili ovaj obrazac iz otvorene e-poruci, na traci, u grupi Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Automatsko povezivanje e-pošte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×