Automatsko dodavanje putovanja i pakovanje isporuke događaje u kalendar

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Mnogo različitih događaja u vaš svakodnevni protok putem e-pošte. Iz karata automobila iznajmljivanje rezervacije i informacije o isporuci paket, Outlook prima količinu informacija koje ćete možda želeti da pratite.

Outlook automatski preuzima važne događaje iz e-pošte za podržani pošiljalaca i dodaje stavke kalendara tako da vi ne morate.

Šta ćete videti

Outlook kreira događaja za vas, prvo ćete primiti sledeću poruku, zajedno sa listom event(s) prilikom dodavanja.

Outlook možete da kreirate događaje iz e-poruke

Saveti : 

 • Ne morate da uradite ništa da biste dozvolili programu Outlook da biste dodali događaje iz e-pošte. Ako želite da onemogućite ovu funkciju, pogledajte sledeći odeljak.

 • Poslednjih događaja ili događaje iz nepodržane dobavljača neće biti dodat u kalendar automatski.

Promena na događaje iz postavke e-pošte

Možete da uključite događaje iz e-pošte ili isključite i odaberite informacije koje će automatski biti dodat putem programa Outlook na Vebu opcije. Ne možete da promenite na događaje iz postavke e-pošte u programu Outlook za Windows, ali postoji u Outlook na stranici sa opcijama web veza putem e-pošte koje primite po prvi put događaja se automatski kreira.

Savet : Da biste pronašli programa Outlook na Veb adresu, odaberite datoteku. Adresa je prikazana u okviru Access ovaj nalog na Vebu u odeljku Postavke naloga .

 1. U programu Outlook na Vebu, izaberite stavku postavke Postavke (ikona zupčanika) .

 2. Izaberite stavku Opcije.

 3. U okviru postavke aplikacije, izaberite stavku Kalendar.

 4. Izaberite događaje iz e-pošte na levom bočnom trakom i uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste isključili događaje iz e-pošte, odaberite stavku Nemoj da dodaješ događaje u kalendar sa e-pošte.

  • Da biste kontrolisali koji događaji se dodaju u kalendar, potvrdite ili opozovite izbor u poljima za potvrdu za letova, hotela rezervacije, iznajmljivanje automobilaili paket isporuke.

   Napomena : Ako koristite Office 365 za preduzeća ili neki drugi nalog komercijalne sa programom Outlook, informacije o isporuci paket neće biti dodat u kalendar automatski.

  Odaberite događaje se automatski dodaju

Podrazumevano, sve događaje kreirane iz e-pošte označene kao privatne tako njihove detalje vidljive samo vama. Možete odabrati da javno na događaje Opozivanjem izbora u polju za Označavanje događaje kao privatne samo možete da ih vidite .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×