Automatsko čuvanje snimaka ekrana u usluzi OneDrive

Automatsko čuvanje snimaka ekrana u usluzi OneDrive

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako imate OneDrive na računaru i uhvatite snimak ekrana, možda dobijete pitanje da li želite automatski da sačuvate snimke ekrana u usluzi OneDrive. Evo odgovora na neka uobičajena pitanja o toj temi:

Šta će se dogoditi kada sačuvam snimke ekrana?

Oni će se i dalje čuvati u ostavi kao i pre, pa možete odmah da ih nalepite. Oni će se sačuvati i u fascikli „OneDrive/Slike/SnimciEkrana“ na računaru i automatski će se otpremiti na skladište na mreži. Do fascikle možete doći u istraživaču datoteka tako što ćete otvoriti OneDrive u levom oknu sa fasciklama.

Koliko košta skladištenje datoteka u usluzi OneDrive?

Dobijate besplatan prostor za skladištenje uz OneDrive i možete da kupite još prostora za skladištenje ako vam je potreban. Većina osoba je iznenađena količinom podataka koja može da stane u besplatno OneDrive skladište. Ako koristite ograničenu internet vezu, primenjuju se troškovi prenosa podataka. Pogledajte sledeći odeljak za više informacija o umanjenju troškova veze.

Da li će se moji snimci ekrana otpremiti odmah?

Da, ako ste povezani sa internetom. Ako želite da hvatate snimke ekrana koje ne želite odmah da otpremite, možete privremeno isključiti mrežnu vezu pre hvatanja snimaka ekrana i dok ne unesete promene u njih.

Kada dodam snimke ekrana u uslugu OneDrive, kako da dođem do njih?

Možete doći do njih tako što ćete otići na Veb lokaciji OneDrive sa bilo kog uređaja u web pregledaču koji je povezan sa Internetom. Možete doći do njih pomoću OneDrive aplikacija na uređaju sa Internet vezom. Nabavite aplikacije OneDrive.

Postoje li neki snimci ekrana koje ne mogu da sačuvam u usluzi OneDrive?

Snimci ekrana ne može biti veći od 10 GB po veličini. Takođe je zabranjeno neke vrste sadržaja. Za više informacija pogledajte pravila. Za poslovnu snimke ekrana, preporučujemo da koristite OneDrive for Business.

Ako više ne želim da automatski čuvam snimke ekrana u usluzi OneDrive, kako mogu da isključim tu postavku?

Da biste promenili tu postavku, sledite ove korake:

  1. Pritisnite i držite OneDrive ikonu ili kliknite desnim tasterom miša na nju na sistemskoj traci poslova, skroz desno na traci zadataka, a zatim dodirnite ili izaberite stavku Postavke. (Možda ćete morati da dodirnite ili izaberete strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli OneDrive ikonu.)

  2. Dodirnite ili izaberite karticu Automatsko čuvanje, a zatim opozovite izbor u polju Automatski sačuvaj snimke ekrana koje uhvatim u usluzi OneDrive.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronađite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Posetite OneDrive centar pomoći.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×