Automatsko čuvanje rezervne kopije radne sveske

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite za automatsko spasavanje u programu Microsoft Office Excel automatski čuva rezervnu kopiju svaki put kada sačuvate radnu svesku. Rezervna kopija je kopija prethodno sačuvane verzije radne sveske. Kao rezultat, morate je trenutna sačuvane informacije u originalnu radnu svesku i sve prethodno sačuvane informacije u rezervnoj kopiji. Svaki put kada sačuvate radnu svesku, nova rezervna kopija zamenjuje postojeće rezervne kopije. Čuvanje rezervne kopije možete da zaštitite rad ako slučajno sačuvate promene koje ne želite da zadržite ili izbrišete originalnu datoteku.

  1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Excel opcije.

  2. U kategoriji " Sačuvaj ", u okviru Čuvanje radnih svezaka, potvrdite izbor u informacije o automatskom spasavanju Sačuvaj svaki za potvrdu.

  3. U polje minuta otkucajte ili izaberite broj da biste naveli interval za koliko često želite da sačuvate datoteke.

    Savet : Češće datoteke čuvaju, više informacija možete se spasti ako dođe do problema (kao što su nestanka struje) dok je datoteka otvorena.

Napomena : Automatsko spasavanje nije zamena za redovno čuvanje datoteka. Ako ne čuvate datoteke za oporavak nakon otvaranja, datoteka se briše i sve nesačuvane promene će se izgubiti. Ako sačuvate datoteku za oporavak, datoteku za oporavak zamenjuje originalnu datoteku (osim ako ne navedete novo ime datoteke).

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×