Automatsko čuvanje fotografija i video zapisa u usluzi OneDrive

Automatsko čuvanje fotografija i video zapisa u usluzi OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako na Računaru imate OneDrive i povežete telefona, kamere ili drugih uređaja, može biti pitanje želite li da biste dodali fotografije i video zapise sa tom uređaju OneDrive. Evo odgovora na neka uobičajena pitanja o ovome:

Koje fotografije i video zapisi će se dodati u OneDrive?

Sve fotografije i video zapisi sa uređaja koji je trenutno povezan biće dodati. Nove fotografije i video zapisi takođe će se automatski dodati sa prenosivih uređaja koje povežete u budućnosti. Fotografije uključuju ove uobičajene formate za slike:

  • JPEG, JPG, TIF, TIFF, GIF, PNG, RAW

I fotografije u ovim formatima će se dodati: BMP, DIB, JFIF, JPE, JXR, EDP, PANO, ARW, CR2, CRW, ERF, KDC, MRW, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, RW2, RWL, SR2, SRW

Video zapisi uključuju ove uobičajene formate:

  • AVI, MOV, WMV, ASF, MP4

I video zapisi u ovim formatima će se dodati: 3G2, 3GP, 3GP2, 3GPP, M2T, M2TS, M4V, MP4V, MTS, WM, LRV

Sa kojim prenosivim uređajima ovo funkcioniše?

To funkcioniše sa kamerama, telefonima, karticama CompactFlash (CF), karticama Secure Digital (SD), karticama miniSD, USB fleš disk jedinicama i drugim prenosivim uređajima, ali samo kada su sve datoteke na uređaju fotografije i video zapisi. Zato, ako koristite uređaj kao što je USB fleš disk za premeštanje i deljenje grupa datoteka koje nisu sve fotografije, fotografije se neće dodati u OneDrive.

Da li će se fotografije i video zapisi svakako uvesti na moj računar?

Da, oni uvoz na drugo mesto na Računaru,„OneDrive/Pictures/Camera uvozi” fascikli. Dospeli tu u istraživaču datoteka tako što ćete otvoritiOneDrive” u oknu sa leve strane. Zato što fotografija i video zapisi uvezeni na računar i ne samo otpremiti na vašem onedriveskladištu, i dalje da radite sa njima dok ste van mreže. Programi koje koristite za uređivanje fotografija i video zapisi možda neće prikazati datoteka u fascikli OneDrive podrazumevano tako da možda ćete morati da pratite korake u ovim programima da uključite ovu fasciklu.

Koliko košta skladištenje datoteka u usluzi OneDrive?

Preuzimanje besplatnog prostora za skladištenje sa OneDrive i da kupite više prostora za skladištenje ako vam je potrebno – idite na OneDrive planovi. Većina osoba su iznenadilo tako što ćete koliko može da stane u svoje besplatne OneDrive skladišta. Ako koristite ograničenu Internet vezu, kamatne stope podataka će se primeniti.

Da li će se fotografije i video zapisi otpremiti odmah?

Da, ako ste povezani sa internetom, njihovo otpremanje će početi čim se one kopiraju u fasciklu OneDrive na računaru. Da biste kontrolisali kada se datoteke otpremaju, možete privremeno isključiti mrežnu vezu kada povezujete uređaje i dok ne unesete promene (kao što je brisanje fotografija i video zapisa koje ne želite da zadržite).

Šta ako se sam već otprema snimaka kamere OneDrive?

Ako je vaš telefon ili tablet podešen da biste otpremili na kamere u OneDrive, ne morate da dodate te fotografije i video zapise da biste OneDrive sa računara. Ako uradite, imate dve kopije u različitim fasciklama. Preuzmite aplikaciju za vaš uređaj.

Da li postoje neke fotografije ili video zapisi koje ne mogu da sačuvam u usluzi OneDrive?

Datoteka ne može biti veći od 10 GB po veličini. Takođe je zabranjeno neke vrste sadržaja. Za više informacija pogledajte pravila. Za poslovnu datoteke, preporučujemo da koristite OneDrive for Business.

Kada dodam fotografije i video zapise u OneDrive, kako da dođem do njih?

Možete doći do njih tako što ćete otići na Veb lokaciji OneDrive sa bilo kog uređaja u web pregledaču koji je povezan sa Internetom. Možete doći do njih pomoću OneDrive aplikacija na uređaju sa Internet vezom. Nabavite aplikacije OneDrive.

Da li će se fotografije i video zapisi izbrisati sa uređaja nakon uvoza?

ne. OneDrive skladišti slike, a ne dodiruje verzije na uređaju. Međutim, ako ne želite da budu na uređaju, možete da izbrišete ih pomoću istraživača datoteka.

Ako više ne želim da automatski dodajem fotografije i video zapise u OneDrive, kako mogu da isključim tu postavku?

Da biste promenili tu postavku, potražite termin „Postavke automatske reprodukcije“ na računaru.

Idite do dugmeta OneDrive na veb stranici „Pomoć“

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronađite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Pogledajte još stranica podrške za OneDrive.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×