Automatski prilagodite visinu odeljka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete povećati ili smanji odeljke, prema onog što vidi korisnika u obrazac koji je zasnovan na predlošku obrasca. Koristite odeljke je sjajan način za grupe povezane kontrole da biste efikasno pomoći korisnik popunjavanje obrazaca. Međutim, ako prikažete ili sakrijete odeljke prema različite uslove, kao što su u odeljku koji bi trebalo da bude vidljiva menadžeru, ali ne na zaposlenog, obrazac može da prikaže neželjenih dodatnog prostora za skrivene odeljke ili čak i preklapa vidljive odeljaka.

Ako vaš predložak obrasca sadrži odeljke koji se pojavljuju samo pod određenim uslovima Microsoft InfoPath Blog tima: automatsko visina za odeljke sadrži veliki saveta koje možete da pratite da biste dodali još prostora ili uklonili dodatnog prostora koji izaziva prikazivanje ili skrivanje odeljaka.

Za više informacija o radu sa odeljcima potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×