Automatizacija uobičajenih zadataka ili zadataka koji se ponavljaju pomoću koraka za brzi pristup

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Koraci za brzi pristup je nova funkcija u Microsoft Outlook 2010 koji se primenjuje više radnji u isto vreme na e-poruke. Ovo vam pomaže da brzo upravljanje poštanskim sandučetom. Na primer, ako često premestite poruke u određenoj fascikli, možete da koristite koraka za brzi pristup da biste premestili poruke u jednim klikom. Ili, ako prosleđivanje poruka na upravljač ili ravnopravni korisnici, jednim klikom miša koraka za brzi pristup pojednostavljuje zadatak.

Galerija koraka za brzi pristup

Brze korake uključenim Outlook 2010 može da se prilagodi. Takođe možete kreirati sopstvene da biste galeriju koraci za brzi pristup pošte radnje koje preduzimate najčešće.

Podrazumevani brzi koraci

Sve podrazumevane brze korake možete prilagoditi. Kada neke brze korake budete koristili prvi put, bićete upitani da ih konfigurišete. Na primer, ako želite brzi korak za premeštanje poruka u određenu fasciklu, morate navesti fasciklu da biste mogli da koristite brzi korak.

Podrazumevani brzi koraci u Outlook 2010 uključuju sledeće:

Brzi korak

Radnja

Premesti u:

Premešta izabranu poruku u fasciklu za poštu koju navedete i označava poruku kao pročitanu.

Menadžeru

Prosleđuje poruku menadžeru. Ako organizacija koristi Microsoft Exchange Server, ime vašeg menadžera će biti otkriveno na opšta lista adresa i umetnuto u polje „Za“ ili ćete moći da navedete primaoca.

Timska e-pošta

Prosleđuje poruku drugim članovima tima. Ako organizacija koristi Microsoft Exchange Server, imena članova tima će biti otkrivena na opšta lista adresa i umetnuta u polje „Za“.

Završeno

Premešta poruku u navedenu fasciklu za poštu, označava poruku kao dovršenu, a zatim i kao pročitanu.

Odgovori i izbriši

Otvara odgovor na izabranu poruku, a zatim briše originalnu poruku.

Kreiraj novi

Kreirajte vlastiti korak za brzi pristup da biste izvršili niz komandi, imenujte ga, a zatim primenite ikonu koja će vam pomoći da ga identifikujete.

Da biste konfigurisali ili promenili postojeće brze korake, izvršite sledeće radnje:

 1. U okviru Pošta, na kartici Početak , u grupi Koraci za brzi pristup , kliknite na strelicu još Gallery More button pored polja Koraci za brzi pristup , a zatim izaberite stavku Upravljanje brzim koracima.

 2. U polju Brzi korak izaberite korak za brzi pristup koji želite da promenite i kliknite na dugme Izmeni.

 3. U okviru Radnje promenite ili dodajte radnje koje želite da izvršite ovim brzim korakom.

 4. Ako želite, u polju Tasterska prečica izaberite tastersku prečicu koju želite da dodelite ovom koraku za brzi pristup.

 5. Ako želite da promenite ikonu koraka za brzi pristup, kliknite na ikonu pored polja Ime, izaberite željenu ikonu i kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Kreiranje brzog koraka

 1. U okviru Pošta, na kartici Početak , u grupi Koraci za brzi pristup , u galeriji Koraci za brzi pristup kliknite na dugme Kreiraj novi korak za brzi pristup.

 2. Sa liste izaberite tip radnje ili kliknite na dugme Prilagođeno.

 3. U polju Ime otkucajte ime novog brzog koraka.

 4. Kliknite na dugme ikone pored polja Ime, izaberite ikonu, a zatim kliknite na dugme U redu.

 5. U okviru Radnje odaberite radnju koju želite da izvršite ovim brzim korakom. Kliknite na dugme Dodaj radnju da biste prikazali dodatne radnje.

 6. Da biste kreirali tastersku prečicu, u polju Tasterska prečica izaberite tastersku prečicu koju želite da dodelite.

Napomena : Novi koraci za brzi pristup pojaviće se na vrhu galerije kartice Početak, u grupi Koraci za brzi pristup. Iako promenjeni koraci za brzi pristup ostaju na istoj lokaciji u galeriji, možete promeniti njihov raspored u okviru stavke Upravljanje brzim koracima.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×