Audio i video Podešavanje čarobnjak nije dostupan u programu OneNote 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Odnosi se na

Microsoft Office OneNote 2007

Simptomi

Na računarima sa Microsoft Office OneNote 2007 na bilo koje izdanje operativnog sistema Windows Vista, dugme Čarobnjak za podešavanje u kategoriji Audio i video zapisa u dijalogu Opcije (meniAlatke ) nije dostupno.

Uzrok

Čarobnjak za podešavanje je razvila pre izdanje operativnog sistema Windows Vista i samo je kompatibilan sa operativnim sistemom Windows XP. Zbog toga na dugme Čarobnjak za podešavanje programa OneNote 2007 je onemogućen na računarima sa operativnim sistemom Windows Vista.

Rešenje

Ako koristite OneNote 2007 na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista, možete da prilagodite (ili "Podešavanje") i Testirajte postavke za audio i video uređaje direktno na kontrolnoj tabli operativnog sistema Windows.

  1. U operativnom sistemu Windows Vista, kliknite na dugme Start i izaberite stavku Kontrolna tabla.

  2. Na stranici Kontrolna tabla , izaberite stavku hardver i zvuk, a zatim izaberite stavku određeni uređaj čije postavke želite da prilagodite ili testiranje.

    Savet : Windows Vista kontrolnu tablu podržava kontekstualne pretrage da biste brzo pronašli opcije koju tražite. U polju za pretragu pri gornjem desnom uglu stranice Kontrolna tabla otkucajte ključne reči kao što su "zvuk" ili "video" da biste odmah otišli određenih postavki uređaja koji želite da prilagodite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×