Arhiviranje u programu Outlook 2016 za Windows

Arhiviranje u programu Outlook 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Outlook 2016 uključuje brzo arhiviranje funkciju na kartici "Početak" na traci koja se šalje poruke u fasciklu " Arhiva ". Office 365 za preduzeća klijente takođe imati pristup arhivu na mreži.

Napomena: da biste podržava funkciju za arhiviranje u programu Outlook 2016, Outlook za iOS i Android i Outlook na Vebu, fasciklu " Arhiva " se automatski kreira. Ove fascikle u skladu sa bilo koje smernice za zadržavanje poštansko sanduče može imati, uključujući i brisanje e-poruka.

Arhiviranje poruka pomoću jedne radnje

Možete da koristite dugme arhive u grupi "Brisanje" na kartici "Početak" da biste premestili jednu ili više poruka u fasciklu arhive bez njihovog brisanja. Postoji nekoliko prednosti korišćenja arhive.

 • Arhivirane stavke možete lako da nađete iz polja za pretragu ili odlaskom u fasciklu arhive

 • Stavke su i dalje dostupne na telefonu i drugim uređajima putem fascikle „Arhiva“

Premeštanjem poruka u fasciklu arhive neće se smanjiti veličina poštanskog sandučeta. Poruke se i dalje skladište u poštanskom sandučetu, samo su u drugoj fascikli.

 1. Odaberite jednu ili više poruka iz fascikle koje ćete arhivirati.

 2. Na kartici Početak , u grupi Brisanje odaberite arhive.

  Arhiviranje jednim klikom

  Napomena : Fasciklu " Arhiva " već postoji, čak i ako niste ranije koristili funkciju pre. Pronaći ćete ga na listi fascikli programa Outlook.

 3. Vaše poruke će se prebaciti u fasciklu " Arhiva ". Ako ste greškom arhivira poruku, idite do fascikle arhive i vraćanje poruku u prijemno poštansko sanduče.

Kako je ovo povezano sa arhivom na mreži?

Arhivu na mreži je funkcija za Office 365 enterprise korisnike koji imaju izuzetno velike poštanskih sandučića. Ovi korisnici mogu da koriste arhivu na mreži da biste izbegli brisanje starih pošte. Arhivu na mreži korisnika se ponaša kao drugi nalog u Outlook sa posebnom struktura fascikli. Kao rezultat, to nije uključen u pretragama obaviti iz prijemnog poštanskog sandučeta.

Ako je omogućeno arhivu na mreži, administratorima i korisnicima možete podesiti svoje poštansko sanduče da biste automatski premestili stare poruke u arhivu na mreži pomoću smernice za arhiviranje.

Preporuke za korišćenje arhiviranja i arhive na mreži

Preporučujemo da koristite funkciju za arhiviranje da biste zadržali vaše prijemno poštansko sanduče od poruke koje ste već odgovora ili reagovati. Takođe, možete da izbrišete poruke ili da ih premestite u određene fascikle ako je više vaš stil.

Za korisnike sa velikim poštanskim sandučićima u Office 365 Enterprise organizaciji, preporučujemo da administratori postavljanje smernica za arhiviranje koje premešta stavke u arhivu na mreži nakon godinu dana ili manje ako korisnici dostigli njihove kvote za poštansko sanduče brže. To osigurava da će korisnici ne moraju da biste izbrisali stare pošte da biste napravili mesta za nove e-poštu. Pošta stariji od navedenog vremenskog moguće premestiti fasciklu Prijemno poštansko sanduče i lokalnu fasciklu "Arhiva".

Najčešća pitanja u vezi sa arhiviranjem

Iz dva razloga ne možete da koristite arhivu na mreži kao odredište dugmeta „Arhiviraj“.

 1. Prilikom pretraživanja iz prijemnog poštanskog sandučeta, podrazumevano se ne pretražuje arhiva na mreži. Arhivirana pošta bi trebalo lako da se pretražuje radi lakšeg preuzimanja.

 2. Arhiva na mreži nije dostupna sa svakom verzijom programa Outlook, uključujući Outlook Mobile. Premeštanje pošte u arhivu na mreži bi otežalo pristup arhiviranoj pošti na telefonu.

Arhiviranje je dobro razumeli funkcija koja će biti dostupna u Outlook Mobile, Outlook Web App, i Outlook.comi čak i druge dobavljače e-pošte kao što su Gmail. Ovo je poznato ime, a arhivu na mreži je postojećih funkcija, odlučili smo da zadržite obe isti.

Verujemo funkcije povezani i može da se koristi zajedno kao što je preporučeno iznad.

Automatsko arhiviranje je stariji Outlook funkcija koja omogućava automatsko premeštanje starih poruka u .pst datoteku. To znači da je poruka se uklanjaju iz server i su teži za pretragu. Ako na čvrstom disku koji sadrži ovaj .pst postane neupotrebljiv, možete da izgubite ova arhiva. Arhivu na mreži je na nivou preduzeća zamenu za automatsko arhiviranje. Nove funkcije za arhiviranje može koristiti u kombinaciji sa automatsko arhiviranje.

Automatsko arhiviranje se i dalje može koristiti ako nemate arhivu na mreži i IT sektor ne onemogućite funkcionalnost. Više informacija o automatsko arhiviranje u Outlook 2016potražite u članku arhiviranje starijih stavki ručno u programu Outlook za Windows.

Arhiviranje je široko dostupno u programu Outlook za Windows i u uslugama Outlook Mobile, Outlook na vebu i Outlook.com. Funkcija arhiviranja se ne može onemogućiti pomoću smernica grupe.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×