Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups oživljava Office 365 grupe deljeno poštansko sanduče mobilnog uređaja tako da možete da sarađujete sa timom dok ste na putu. Kao i Office 365 grupe, Aplikacija za mobilne uređaje Outlook Groups zahteva za Office 365 poslovni ili školski nalog.

Pomoću aplikacije Outlook Groups možete da:

 1. Jednostavno učestvujete u grupnim razgovorima putem e-pošte

 2. Prikažete Office dokumente (Word, Excel, PowerPoint) deljene sa grupom i radite na njima kao koautori

 3. Planiranje događaja u kalendaru grupe

 4. Otpremanje datoteka u biblioteci dokumenata grupe

 5. „Kao što su” poruku ili @mention osoba ili grupa

Takođe možete da saradnja uz deljene beležnice programa OneNote grupe i otkrivanje i pridruživanje Office 365 grupe koji su vam bitni. Da biste videli listu Office 365 grupe funkcije koje su dostupne na razne platformama, pogledajte članak Poređenje Outlook grupe na svim platformama.

Sistemski zahtevi

Outlook grupe je dostupan za Windows Phone, iPhone, iPad i Android. Možete da preuzmete aplikaciju grupe iz prodavnice aplikacija na uređaju. Za optimalne performanse, uverite se da uređajima ispunjava sledeće sistemske zahteve:

Telefon

Zahtev

Windows Phone

Windows Phone 8.1 i novije verzije

iOS

iOS 8.1 i novije verzije

Android

Android 4.1 (Jelly Bean) i novije verzije

Kakav e-pošte naloga radi mobilni podrška za Outlook grupe?

Podržano

Nije podržano

Office 365 poslovni ili školski nalog

POP ili IMAP naloga kao što su Outlook.com, Gmail, Yahoo!

Office 365 plana

 • Office 365 Enterprise E1 – E5 pretplatu planovi (uključujući odgovarajuće A2 – A4 i G1 – G4 planove za akademske i državne institucije klijente, tim redom)

 • Office 365 Business Essentials i Business Premium planova

 • Office 365 Small Business, Small Business Premium i Midsize Business planove i Office 365 Kiosk plan

Exchange nalog koji nije povezan sa nekim Office 365 planom

Aplikaciju Outlook grupe se razlikuje od aplikaciju Outlook za mobilne uređaje?

Outlook grupe aplikacija je aplikacija svim funkcijama za Office 365 grupe. Sadrži sve funkcije grupa u Outlook na vebu i Outlook 2016, uključujući grupni razgovori, događaja iz kalendara, biblioteke dokumenata i OneNote beležnicu.

Prikaz razgovora sa grupom u programu Outlook grupe za mobilne uređaje

U programu Outlook za mobilne uređaje možete odmah počnite, pročitajte i odgovaranje na grupni razgovori, ali ako želite da koristite sve funkcije Office 365 na mobilnom uređaju, aplikaciju Outlook grupe i dalje je najbolji izbor. Za dodavanje grupe u aplikaciju Outlook za mobilne uređaje je prvi korak ka dublju integraciju za kupce koji ne želite da se prebacujete između aplikacija za poštu, kalendar i grupnim aktivnostima.

Prikaz razgovora sa grupom u aplikaciju Outlook za mobilne uređaje

Međunarodni dostupnosti

Outlook grupe je dostupan na engleskom jeziku samo u sledećim regionima:

Windows Phone

Android

iOS

Dostupno za preuzimanje širom sveta, osim za u Kini i Francuska

Dostupno za preuzimanje širom sveta, osim za u Kini i Francuska

Dostupno za preuzimanje širom sveta, osim za u Kini

Rešavanje problema sa greškama na Android mobilnim uređajima

Evo odgovora na pitanja redovno vidimo sa klijentima.

Na Secure Sockets Layer (SSL) jeste uobičajeni sastavni blok za šifrovane komunikacije između klijenata i servera. Outlook grupe aplikacija (klijent) koristi SSL razgovarati vaš poslovni ili školski potvrde identiteta servera kako biste proverili valjanost akreditive za prijavljivanje na šifrovani kanal. Mobilni uređaj mora važeći SSL certifikat za bezbednu komunikaciju sa serverom. Ove greške može doći kada je onemogućen SSL certifikat na uređaju ili kada datum i vreme na vašem uređaju netačni. Kada dobijete poruku o grešci SSL certifikat možete da uradite nešto od sledećeg:

 1. Ispravite datum i vreme na Android uređaju tako što ćete dodirnuti postavke > datum i vreme > Automatsko datuma i vremena > ON.

 2. Obratite se vaš poslovni ili školski IT administrator da biste se uverili da imate odgovarajuće SSL certifikat na Android uređaju. Više informacija o instaliranju certifikat u članku rad sa certifikati.

Do ove greške može doći iz dva razloga:

 1. Ometala prijavljivanje u proces tako što ćete pritisnuti dugme "nazad" na uređaju dok ga kontaktirati server. Samo Sačekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.

 2. Vaš administrator sistema omogućio potvrde identiteta iz dva koraka za prijavljivanje u Outlook grupama potvrde identiteta iz dva koraka aplikacije zahteva da unesete PIN pre nego što možete da nastavite. Ako niste konfigurisali MFA ili nije odgovaranje na poziv za MFA za PIN zatim nećete moći da se prijavim u aplikaciju. Za više informacija pogledajte članak Podešavanje verifikaciju korak 2 za Office 365 . Ako niste ' sigurni o potvrdi identiteta iz dva koraka, obratite se IT administratoru.

Srodne teme

Kreiranje grupe
Outlook grupe se razlikuje od Outlook pošta na svom telefonu?
Saznajte više o Office 365 grupama

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×