Alatke za upravljanje za Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Upravljanje Office 365 sa skup alatki za svaki tip zadatka. Koristite aplikaciju za mobilne uređaje za brzo zadatke kada ste u pokretu, centar administracije za većinu zadataka administracije i PowerShell za masovno operacije.

Office 365 centar administracije

Office 365 administrativni centar je na početnu tačku za većinu zadataka administracije. Ima veze za uobičajene zadatke na matičnoj stranici, a možete da pronađete određene postavke, zadatke i stavke (kao što je korisnik ili grupa) na matičnoj stranici. Office 365 administrativni centar takođe vas povezuje centrima administracije usluge specifične za Azure AD, Exchange Online, SharePoint Onlinei Skype za posao Online. Pogledajte pregled u Office 365 centru administracije.

Idite na Office 365 centru administracije
  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  2. Izaberite ikonu za pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ u gornjem levom uglu i izaberite stavku Administrator.

    Savet : Pločicu Administrator vide samo Office 365 administratori.

Office 365 administrator aplikacije za mobilne uređaje

Ste u pokretu, a neko treba za poništavanje lozinke ili izveštaji koje usluge se nadole. Možete da izvršite brzo zadatke i saznali status usluge brzo sa Office 365 Admin Mobile aplikaciju. Preuzmite je na telefonu ili tabletu iz Apple prodavnice, Google Play ili Windows prodavnice: Preuzmite aplikaciju.

PowerShell za Office 365

Uz PowerShell, možete da uradite masovno, skriptovani promene u Office 365, kao što su Dodavanje liste korisnika ili promena licenci. Postoje i neke napredne postavke možete samo da kontrolišete koristeći PowerShell cmdlet komande, kao što je postavljanje smernica za rok važenja lozinke. Ako PowerShell je potrebno, u članku o tom zadatku obuhvata uputstva za korišćenje alatke PowerShell za obavljanje zadatka. Postoje odvojene PowerShell modula za Office 365 jezgro, Azure AD na bezbednost i usaglašenost centar, Exchange Online, SharePoint Online i Skype za posao Online.

Pročitajte kako da počnete sa Office 365 PowerShell. Saznajte kako da povežete PowerShell modula za Office 365 usluge i dobijete referencu informacije o cmdlet u Cmdlet reference za Office 365 usluge.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×