Alatke za konverziju podataka Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite alatku za konverziju podataka da biste konvertovali podataka iz ACT! i QuickBooks aplikacije u format kompatibilan biste mogli da uvezete u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Korak 1: konvertovanje

Aplikacija     Izaberite odgovarajuću verziju programa ACT! ili QuickBooks.

Napomena : ACT! mora biti instaliran na vašem računaru da biste konvertovali podatke u obliku kompatibilni.

Korak 2: Izaberite datoteku da biste konvertovali

Datoteka da biste konvertovali      Otkucajte putanju i ime za datoteku koju želite da konvertujete ili kliknite na dugme Pregledaj da biste pronašli njenu lokaciju.

Aplikacija

Izaberite ovaj tip datoteke

ACT!

 • 2005

 • 2006

 • 2007

 • 2008

 • 2009

.pad

ACT! 4, ACT! 5, ACT! 6

.dbf

QuickBooks

.IIf

Korak 3: Konvertovanje podataka

Da biste uvezli podatke      Izaberite tip ACT! ili QuickBooks podatke koje želite da uvezete.

Uvoz podataka iz programa ACT! 2005, 2006, 2007, 2008 ili 2009.

 1. Da biste uvezli kontakte podataka, izaberite kontakte kao podrazumevano odredište, a zatim izaberite jednu ili više stavki potfascikle.

 2. Da biste uvezli podatke grupe , izaberite stavku Nalozi kao odredište, a zatim izaberite jednu ili više stavki potfascikle.

 3. Da biste uvezli podatke preduzeća , izaberite stavku Nalozi kao podrazumevano odredište, a zatim izaberite jednu ili više stavki potfascikle.

 4. Da biste uvezli podatke o proizvodu , izaberite proizvode kao na podrazumevano odredište. Ne postoje dodatni stavke da biste je izabrali.

Uvoz podataka iz programa ACT! 4, ACT! 5 ili ACT! 6

 1. Da biste uvezli kontakte podataka, izaberite kontakte kao podrazumevano odredište, a zatim izaberite jednu ili više stavki potfascikle.

 2. Da biste uvezli podatke grupe , izaberite stavku Nalozi kao odredište, a zatim izaberite jednu ili više stavki potfascikle.

 3. Da biste uvezli podatke o proizvodu , izaberite proizvode kao na podrazumevano odredište. Ne postoje dodatni stavke da biste je izabrali.

Uvoz podataka iz QuickBooks

 1. Izaberite podatke klijentima , a zatim izaberite stavku Nalozi ili kontakata kao odredište. Zatim izaberite dobavljače i zaposlene da uvezete kao Poslovni kontaktiili izaberite proizvodi da ih uvezete kao proizvode.

 2. Odredište      Kliknite na strelicu da biste izabrali odredište.

Korak 4: Lokaciju konvertovani datoteke

Ime i lokaciju datoteke      Otkucajte putanju i ime za konvertovani datoteku ili kliknite na dugme Pregledaj da biste pronašli njenu lokaciju.

Korak 5: Konverzija je dovršena

 1. Pratite uputstva na ovaj ekran da biste uvezli datoteku konvertovane podatke u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

 2. Kliknite na dugme Zatvori da biste zatvorili ovu alatku i vratili u čarobnjak za uvoz poslovnih podataka.

Napomena : Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ne može da uveze ACT! 4, ACT! 5 ili ACT! 6 datoteke koje su samo za čitanje. Samo za čitanje je atribut ili svojstvo datoteke. Da biste promenili atribut samo za čitanje, pronađite datoteku na računaru, desnim tasterom miša, izaberite stavku Svojstvai zatim opozovite izbor u polju samo za čitanje za potvrdu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×