Aktivnost datoteke u biblioteci dokumenata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

SharePoint Online čuva evidenciju o promenama i ažuriranje datoteka u biblioteci. Možete da vidite promene koje su napravljene (kreiran, uređivati, izbrisane) i kada (18 sati, juče, prošle sedmice). Možete da prikažete samo aktivnosti na pojedinačne datoteke i dokumente ili celu biblioteku.

Vidite aktivnost datoteke u biblioteci dokumenata

 1. Otvorite biblioteku dokumenata i brisanje svih oznaka potvrde tako da datoteka bude izabrana.

 2. Kliknite na dugme Otvori okno sa detaljima Informacije o ili detalji okno dugme Otvori .

  Otvorite istaknutim dugmetom okno sa detaljima
 3. Pomerite se do Nedavne aktivnosti da biste prikazali najnovije aktivnosti za datoteke.

  Lista nedavnih aktivnosti
 4. Ako aktivnost na nadole strelicu Ševron ikonu da biste razvili detalje. pored nje, kliknite na strelicu da biste prikazali detalje o toj aktivnosti.

  Detaljne stavke sa istaknutim ševronom

  Na primer, ako ste napravili nekoliko uređivanja, videćete kada se ostvari.

  Detalji u okviru stavke
 5. Da biste zatvorili okno sa detaljima, ponovo kliknite na ikonu Informacije o ili detalji okno dugme Otvori otvorite okno sa detaljima.

Prikaz aktivnosti za pojedinačne datoteke u biblioteci dokumenata

 1. Otvorite biblioteku dokumenata i zadržite pokazivač iznad datoteku čije aktivnosti koje želite da vidite i kliknite na oznaku potvrde.

  Dokument koji se istaknuta kursor za potvrdu
 2. Kliknite na dugme Otvori okno sa detaljima Informacije o ili detalji okno dugme Otvori .

  Otvorite istaknutim dugmetom okno sa detaljima
 3. Pomerite se do Nedavne aktivnosti da biste videli najnovije ispravke na datoteku.

  Lista nedavnih aktivnosti
 4. Ako aktivnost na strelicu nadole Ševron ikonu da biste razvili detalje. pored nje, kliknite na nju da biste prikazali detalje o toj aktivnosti.

  Detaljne stavke sa istaknutim ševronom

  Na primer, ako ste napravili nekoliko uređivanja, videćete kada je napravljen svaki Uredi.

  Detalji u okviru stavke
 5. Da biste zatvorili okno sa detaljima, kliknite na dugme Otvori okno sa detaljima ponovo Informacije o ili detalji okno dugme Otvori .

Ako se za uređivanje i prijavljivanje datoteka, pogledajte kreiranje verzija. Uz kreiranje verzija možete da vidite svaka verzija datoteke kada ju je u i prikaza ili vraćanje u prethodno stanje starije kopije. Pogledajte Prikaz istorije verzija datoteke u SharePoint biblioteci dokumenataza više informacija.

Da biste sprečili druge osobe za uređivanje ili menjanje dokumenta, proveri dok radite na njoj. Za više informacija pogledajte članak ili provera prijavljivanje datoteka u biblioteci dokumenata .

Slušamo!

Ažurirani jul 5 2017

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Priložite svoju verziju SharePoint, OS i pregledača. Koristićemo povratne informacije da potvrdite izbor u polju činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×