Aktiviranje sistema Office 2010

Important: When you select the option to activate Office by telephone, you might receive this error: Telephone activation is no longer supported for your product. To activate Office by telephone, you can call the numbers for your specific country/region listed in this article.

U većini slučajeva trebaće vam šifra proizvoda da biste aktivirali Office 2010. Potrebna vam je pomoć da pronađete šifru proizvoda?

Aktiviranje sistema Office 2010 na mreži

  1. Izaberite stavke Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda.

    Ako ne vidite dugme Aktiviraj šifru proizvoda, softver je već aktiviran i ne morate ništa da radite.

  2. Sledite korake u čarobnjaku za aktiviranje.

Ako aktiviranje vršite putem interneta i imate sporu vezu, možda ćete želeti da aktiviranje izvršite telefonom.

Aktiviranje sistema Office 2010 telefonom

  1. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite stavku Želim da aktiviram softver telefonom.

  2. Pozivajte brojeve za određenu zemlju ili region naveden u ovom članku.

    Za osobe sa oštećenim sluhom dostupna je usluga Microsoft tekstualni telefon (TT/TTY). U Sjedinjenim Državama pozovite (800) 718-1599 pomoću TT/TTY modema. Van Sjedinjenih Država, pozovite (716) 871-6859 pomoću TT/TTY modema. TT/TTY usluga dostupna je samo na engleskom jeziku.

  3. Kada pozovete servisnu službu za aktiviranje, od vas će se tražiti da obezbedite ID instalacije (prikazan na ekranu) i druge relevantne informacije. Nakon verifikacije ID-a instalacije primićete ID potvrde.

  4. U čarobnjaku za aktiviranje, u prostoru na dnu ekrana otkucajte ID potvrde i pritisnite taster Enter.

Tip: Ako i dalje ne možete da aktivirate Office, pozovite broj za aktiviranje, ali ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

Aktiviranje sistema Office 2010 na drugom ili računaru koji je vraćen u prethodno stanje

Vaša Office 2010 licenca omogućava ponovno instaliranje sistema Office na istom računaru, a neke licence omogućavaju aktiviranje sistema Office na više računara. Ako pokušate da aktivirate Office i dobijete poruku da ste ga instalirali previše puta, koristite opciju za telefon u čarobnjaku za aktiviranje da biste se obratili licu za tehničku podršku. Da biste saznali više o dozvolama uslova licence, pročitajte uslove licenciranja za Microsoft softver za svoj Office proizvod.

Šta se dešava ako ne aktivirate Office 2010

Ako ne aktivirate softver, na kraju se Office 2010 prebacuje u režim smanjene funkcionalnosti gde vam omogućava da otvarate datoteke radi prikazivanja, ali ne i da ih uređujete. I dalje možete izvršiti aktiviranje izborom stavki Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite opciju za aktiviranje telefonom, a kada pozovete broj za aktiviranje, ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

See Also

Aktivacija količinskog izdanja sistema Office

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×