Aktiviranje sistema Office 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U većini slučajeva trebaće vam šifra proizvoda da biste aktivirali Office 2010. Potrebna vam je pomoć da pronađete šifru proizvoda?

Aktiviranje sistema Office 2010 na mreži

  1. Izaberite stavke Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda.

    Ako ne vidite dugme Aktiviraj šifru proizvoda, softver je već aktiviran i ne morate ništa da radite.

  2. Sledite korake u čarobnjaku za aktiviranje.

Ako aktiviranje vršite putem interneta i imate sporu vezu, možda ćete želeti da aktiviranje izvršite telefonom.

Aktiviranje sistema Office 2010 telefonom

  1. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite stavku Želim da aktiviram softver telefonom.

  2. Izaberite zemlju ili region da biste videli broj telefona za svoju oblast.

    Za osobe sa oštećenim sluhom dostupna je usluga Microsoft tekstualni telefon (TT/TTY). U Sjedinjenim Državama pozovite (800) 718-1599 pomoću TT/TTY modema. Van Sjedinjenih Država, pozovite (716) 871-6859 pomoću TT/TTY modema. TT/TTY usluga dostupna je samo na engleskom jeziku.

  3. Kada pozovete servisnu službu za aktiviranje, od vas će se tražiti da obezbedite ID instalacije (prikazan na ekranu) i druge relevantne informacije. Nakon verifikacije ID-a instalacije primićete ID potvrde.

  4. U čarobnjaku za aktiviranje, u prostoru na dnu ekrana otkucajte ID potvrde i pritisnite taster Enter.

Savet : Ako i dalje ne možete da aktivirate Office, pozovite broj za aktiviranje, ali ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

Aktiviranje sistema Office 2010 na drugom ili računaru koji je vraćen u prethodno stanje

Office 2010 licencu omogućava vam da instalirate Office na istom računaru, a neke licence vam omogućavaju da aktivirate Office na više računara. Ali ako pokušate da aktivirate Office i dobijete poruku koju ste instalirali ga više puta prijavili, koristite opciju "telefon" u čarobnjaku za aktiviranje da se obratite podršci tehničara. Da biste saznali više o tome šta uslove licenciranja dozvoli, Pročitajte uslove licenciranja za Microsoft softver za vaš Office proizvod.

Šta se dešava ako ne aktivirate Office 2010

Ako ne aktivirate softver, na kraju se Office 2010 prebacuje u režim smanjene funkcionalnosti gde vam omogućava da otvarate datoteke radi prikazivanja, ali ne i da ih uređujete. I dalje možete izvršiti aktiviranje izborom stavki Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite opciju za aktiviranje telefonom, a kada pozovete broj za aktiviranje, ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Aktivirate količinsko izdanje sistema Office

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×