Aktiviranje predložaka obrasca

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : Posetite lokaciju www.microsoft.com za najnovije i sveobuhvatne informacije.

Aktiviranje predloška obrasca za kolekciju lokacija učiniti dostupnim korisnicima za tu kolekciju lokacija. Da biste aktivirali obrasca predložak u kolekciji lokacija zahteva da imate dozvole za aktiviranje funkcija za tu kolekciju. Takođe je moguće Administratori kolekcije lokacija da biste aktivirali predloške obrazaca sa stranice administracije kolekcije lokacija.

  1. Na gornjoj traci sa vezama, izaberite stavku Upravljanje aplikacijama.

  2. Na stranici "upravljanje aplikacijama", u odeljku Usluge InfoPath Forms Services , izaberite stavku Upravljanje predlošcima obrazaca.

  3. Na stranici "Upravljanje predlošcima obrazaca", na listi predložaka obrazaca, postavite pokazivač na predložak koji želite da aktivirate, kliknite na strelicu koja se pojavljuje i zatim u meniju koji se pojavljuje kliknite na dugme Aktiviraj za kolekciju lokacija .

  4. Na stranici "aktiviranje predloška obrasca" Ako kolekcije lokacija koju želite da aktivirate ne pojavi na listi Kolekcija lokacija u odeljku Za aktivaciju , Promena kolekcije lokacija u meniju izaberite stavku Kolekcije lokacija .

    1. U prozoru "izbor kolekcije lokacija" izaberite URL za kolekciju lokacija. Možete da pronađete URL pomoću polja za Pretragu URL ADRESE , a možete da promenite Veb aplikaciju ako je to potrebno tako što ćete koristiti meni Veb aplikacije .

    2. Kliknite na dugme U redu.

  5. Na stranici za aktiviranje predloška obrasca, kliknite na dugme u redu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×