Aktiviranje ili deaktiviranje toka posla kao funkcije kolekcije lokacija

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano, unapred određeni tokovi posla koji su obuhvaćeni sistemom Microsoft Office SharePoint Server 2007 aktivni su kao funkcije kolekcije lokacija za predloške lokacije. Međutim, ako vaša organizacija ima prilagođene podrazumevane postavke za lokaciju, moraćete da aktivirate specifičan tok posla kao funkciju kolekcije lokacija kako bi bio dostupan za dodavanje listama, bibliotekama ili tipovima sadržaja. Morate da budete administrator kolekcije lokacija da biste aktivirali funkciju kolekcije lokacija.

Aktiviranje toka posla

 1. Na matičnoj stranici kolekcije lokacija, u polju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

 2. U odeljku Administracija kolekcije lokacija izaberite opciju Funkcije kolekcije lokacija.

 3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“ kliknite na dugme Aktiviraj pored imena toka posla koji želite da aktivirate.

  Napomena: Da biste aktivirali funkciju toka posla „Prikupljanje povratnih informacija“ ili „Odobrenje“, kliknite na dugme Aktiviraj pored opcije Tokovi posla za usmeravanje.

Vrh stranice

Deaktiviranje toka posla

Tok posla možete da deaktivirate ako ne želite da bude dostupan osobama koje koriste lokaciju. Ako deaktivirate tok posla, on neće biti dostupan korisnicima za dodavanje u liste, biblioteke ili tipove sadržaja. Morate da budete administrator kolekcije lokacija da biste deaktivirali funkciju kolekcije lokacija.

 1. Na matičnoj stranici kolekcije lokacija, u polju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

 2. U odeljku Administracija kolekcije lokacija izaberite opciju Funkcije kolekcije lokacija.

 3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“ kliknite na dugme Deaktiviraj pored imena toka posla koji želite da deaktivirate.

  Napomena: Da biste deaktivirali funkciju toka posla „Prikupljanje povratnih informacija“ ili „Odobrenje“, kliknite na dugme Deaktiviraj pored opcije Tokovi posla za usmeravanje.

 4. Kliknite na dugme Deaktiviraj ovu funkciju.

  Važno: Ako deaktivirate tok posla, svi korisnički podaci ili prilagođavanja u vezi sa tokom posla mogu da se izgube. Pored toga, sve instance toka posla koji je u toku na lokacijama u kolekciji lokacije mogu da prestanu da rade.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×