Aktiviranje ili deaktiviranje toka posla kao funkcije kolekcije lokacija

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podrazumevano, unapred određeni tokovi posla koji su obuhvaćeni sistemom Microsoft Office SharePoint Server 2007 aktivni su kao funkcije kolekcije lokacija za predloške lokacije. Međutim, ako vaša organizacija ima prilagođene podrazumevane postavke za lokaciju, moraćete da aktivirate specifičan tok posla kao funkciju kolekcije lokacija kako bi bio dostupan za dodavanje listama, bibliotekama ili tipovima sadržaja. Morate da budete administrator kolekcije lokacija da biste aktivirali funkciju kolekcije lokacija.

Aktiviranje toka posla

 1. Na matičnoj stranici kolekcije lokacija, u polju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

 2. U odeljku Administracija kolekcije lokacija izaberite opciju Funkcije kolekcije lokacija.

 3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“ kliknite na dugme Aktiviraj pored imena toka posla koji želite da aktivirate.

  Napomena : Da biste aktivirali funkciju toka posla „Prikupljanje povratnih informacija“ ili „Odobrenje“, kliknite na dugme Aktiviraj pored opcije Tokovi posla za usmeravanje.

Vrh stranice

Deaktiviranje toka posla

Tok posla možete da deaktivirate ako ne želite da bude dostupan osobama koje koriste lokaciju. Ako deaktivirate tok posla, on neće biti dostupan korisnicima za dodavanje u liste, biblioteke ili tipove sadržaja. Morate da budete administrator kolekcije lokacija da biste deaktivirali funkciju kolekcije lokacija.

 1. Na matičnoj stranici kolekcije lokacija, u polju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

 2. U odeljku Administracija kolekcije lokacija izaberite opciju Funkcije kolekcije lokacija.

 3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“ kliknite na dugme Deaktiviraj pored imena toka posla koji želite da deaktivirate.

  Napomena : Da biste deaktivirali funkciju toka posla „Prikupljanje povratnih informacija“ ili „Odobrenje“, kliknite na dugme Deaktiviraj pored opcije Tokovi posla za usmeravanje.

 4. Kliknite na dugme Deaktiviraj ovu funkciju.

  Važno : Ako deaktivirate tok posla, svi korisnički podaci ili prilagođavanja u vezi sa tokom posla mogu da se izgube. Pored toga, sve instance toka posla koji je u toku na lokacijama u kolekciji lokacije mogu da prestanu da rade.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×