Aktiviranje funkcije objavljivanja na više sajtova u sistemu SharePoint

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste mogli da omogućite biblioteku ili listu kao katalog, morate da aktivirate funkciju objavljivanja na više sajtova.

  1. Uverite se da ste administrator kolekcije lokacija u kolekciji lokacija koja sadrži biblioteku ili listu.

  2. Na lokaciji najvišeg nivoa u kolekciji lokacija, u okviru stavke Postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. izaberite stavku Postavke lokacije.

  3. Na stranici Postavke lokacije, u okviru odeljka Administracija kolekcije lokacija izaberite stavku Funkcije kolekcije lokacija.

  4. Na stranici Funkcije kolekcije lokacija, pored stavke Objavljivanje kolekcije na više sajtova izaberite stavku Aktiviraj.

Aktiviranje funkcije objavljivanja kolekcije na više sajtova

Napomene : 

  • Ako deaktivirate funkciju Objavljivanje kolekcije na više sajtova, to ne uklanja sadržaj povezanog kataloga sa lokacije za objavljivanje. Deaktiviranjem ove funkcije nećete više moći da menjate postojeće postavke kataloga, niti da povezujete lokacije za objavljivanje sa katalozima sa kolekcije lokacija.

  • Da biste uklonili sadržaj povezanog kataloga sa lokacije za objavljivanje, morate da prekinete vezu lokacije za objavljivanje sa katalogom.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×