Aktiviranje funkcija za lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sa odgovarajućih dozvola – puna kontrola, dizajn ili Uredi – možete da aktivirate ili deaktivirate određene SharePoint funkcije za lokaciju. Na primer, rad sa lokacije tima možete odabrati da aktivirate funkciju koja kreira Microsoft OneNote beležnicu u biblioteci "Deljeni dokumenti" na lokaciji. Ili možda želite da dodate zajednice funkcionalnosti kao što su diskusione kategorije, sadržaja i osobe reputacije i listu članova.

Da biste aktivirali ili deaktivirali funkcije za lokaciju, uradite sledeće:

  1. Idite na lokaciju koju želite da konfigurišete.

  2. Kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Postavke lokacije. U SharePoint Online, izaberite stavku postavke, izaberite stavku sadržaj lokacijei zatim izaberite stavku Postavke lokacije.

  3. Na stranici Postavke lokacije, u grupi Radnje na lokaciji, kliknite na Upravljanje funkcijama lokacije.

  4. Kliknite na Aktiviraj pored funkcije koju želite da aktivirate na lokaciji ili kliknite na Deaktiviraj ako želite da isključite funkciju na lokaciji.

    Omogućavanje tokova posla funkcije kolekcije lokacija

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×