Aktiviranje funkcija video zapisa i obogaćenih medija za kolekciju lokacija

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Funkcija video zapisa i obogaćenih medija obezbeđuje biblioteke, tipove sadržaja i Veb segmenti za skladištenje, upravljanje i pregledanje sredstava obogaćenih medija kao što su slike, zvučni klipovi i video zapise.

Da biste aktivirali ili deaktivirali funkciju videa i obogaćenih medija na kolekciji lokacija preko stranice „Funkcije kolekcije lokacija“, uradite sledeće:

  1. Na stranici „Postavke lokacije“, u okviru „Administracija kolekcije lokacija“ izaberite stavku Funkcije kolekcije lokacija.

  2. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“, u okviru Video i obogaćeni mediji uradite nešto od sledećeg:

    • Kliknite na Aktiviraj.

    • Kliknite na Deaktiviraj i zatim kliknite na Deaktiviraj ovu funkciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×