Aktiviranje Office 2010 programa

U većini slučajeva trebaće vam šifra proizvoda da biste aktivirali Office 2010. Potrebna vam je pomoć da pronađete šifru proizvoda?

Ovaj članak je o aktiviranju sistema Office 2010.

Želite da aktivirate drugu verziju? Office 365 Home, Personal ili University | Office 2013 | Office for Mac 2011 | Office 2007

Ako ste poslovni korisnik, saznajte kako da aktivirate količinsko izdanje sistema Office.

Aktiviranje sistema Office 2010 na mreži

  1. Izaberite stavke Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda.

    Ako ne vidite dugme Aktiviraj šifru proizvoda, softver je već aktiviran i ne morate ništa da radite.

  2. Sledite korake u čarobnjaku za aktiviranje.

Ako aktiviranje vršite putem interneta i imate sporu vezu, možda ćete želeti da aktiviranje izvršite telefonom.

Aktiviranje sistema Office 2010 telefonom

  1. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite stavku Želim da aktiviram softver telefonom.

  2. Izaberite zemlju ili region da biste videli broj telefona za svoju oblast.

    Za osobe sa oštećenim sluhom dostupna je usluga Microsoft tekstualni telefon (TT/TTY). U Sjedinjenim Državama pozovite (800) 718-1599 pomoću TT/TTY modema. Van Sjedinjenih Država, pozovite (716) 871-6859 pomoću TT/TTY modema. TT/TTY usluga dostupna je samo na engleskom jeziku.

  3. Kada pozovete servisnu službu za aktiviranje, od vas će se tražiti da obezbedite ID instalacije (prikazan na ekranu) i druge relevantne informacije. Nakon verifikacije ID-a instalacije primićete ID potvrde.

  4. U čarobnjaku za aktiviranje, u prostoru na dnu ekrana otkucajte ID potvrde i pritisnite taster Enter.

Savet   Ako i dalje ne možete da aktivirate Office, pozovite broj za aktiviranje, ali ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

Aktiviranje sistema Office 2010 na drugom ili računaru koji je vraćen u prethodno stanje

Vaša Office 2010 licenca omogućava vam da ponovo instalirate Office na istom računaru, a neke licence vam omogućavaju da aktivirate Office na više računara. Ali ako pokušate da aktivirate Office i dobijete poruku da ste ga instalirali previše puta, koristite opciju za telefon u čarobnjaku za aktiviranje da biste se obratili licu za tehničku podršku.

Aktiviranje sistema Office Starter

Office Starter je unapred instaliran na nekim računarima i ne zahteva aktiviranje. Ako imate Office Starter i od vas se zatraži da ga aktivirate, možda imate Office 2010 instalaciju za koju ne znate. Na primer, možda ste kliknuli na dugme Isprobajte u Office dijalogu, instalirajući besplatnu probnu verziju sistema Office 2010, a da niste ni shvatili šta se desilo. Da biste se vratili na korišćenje sistema Office Starter, pogledajte ove informacije o uklanjanju nenamerne nadogradnje sa sistema Office Starter na Office 2010.

Šta se dešava ako ne aktivirate Office 2010

Ako ne aktivirate softver, na kraju se Office 2010 prebacuje u režim smanjene funkcionalnosti gde vam omogućava da otvarate datoteke radi prikazivanja, ali ne i da ih uređujete. I dalje možete izvršiti aktiviranje izborom stavki Datoteka > Pomoć > Aktiviraj šifru proizvoda. U čarobnjaku za aktiviranje odaberite opciju za aktiviranje telefonom, a kada pozovete broj za aktiviranje, ništa ne unosite niti govorite. Poziv će se usmeriti na nekoga ko može da vam pomogne.

Primenjuje se na: Excel 2010, Word 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010, Access 2010, OneNote 2010, Publisher 2010, Visio 2010, Project 2010, InfoPath 2010, InfoPath Edit Mode 2010, Picture Manager 2010, SharePoint Workspace 2010, Office 2010, Visio Standard 2010, Project Standard 2010Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik