Aktivacija verzije sistema Microsoft Office Home i Student 2007 ili 2010 za specifične za region

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Specifične za region verziju sistema Microsoft Office Home i Student 2007 ili 2010 samo mogu biti aktivirana u izbor zemlje/regione. Ako imate bilo kakvih problema aktivirate svoju specifične za region verziju sistema Microsoft Office Home i Student 2007 ili 2010 i aktivirate proizvod u predviđeno zemlje/regiona, možete da aktivirate putem telefona.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Utvrdite da li imam specifične za region verziju sistema Microsoft Office Home and Student

Aktivacija putem telefona

Utvrdite da li imam specifične za region verziju sistema Microsoft Office Home and Student

Pakovanje specifične za region verzija sistema Microsoft Office Home and Student identifikuje određenu zemlju/region za koji proizvod je namenjen i uključuje obaveštenje Za DISTRIBUCIJU SAMO u IZABERITE REGIONA. Vidite pakovanje proizvoda da biste identifikovali određene zemlje/regiona za koju je namenjen svoju verziju. Evo primera paketa Office 2007.

Pakovanja proizvoda specifične za region

Napomena : Ako utvrdite da ne specifične za region verziju i da imate problema pri aktivirate, pogledajte članak aktiviranje sistema Office 2007 ili aktivirate Office 2010.

Vrh stranice

Aktiviranje pomoću telefona

Možete da pozovete servisnu službu za i aktivirate proizvod uz pomoć predstavnika korisničke usluge.

Napomene : 

  • Aktiviranje preko telefona može potrajati duže od aktiviranja preko Interneta. Treba da bude na vašem računaru kada pozovete, a trebalo bi da imate proizvoda softvera. Brojevi telefona za servisnu službu za aktiviranje zavise od licence proizvoda i zemlje/regiona. Koristite broja telefona obezbeđenog na stranici u u čarobnjaku za aktiviranje da pozovete servisnu službu za aktiviranje.

  1. U čarobnjaku za aktiviranje izaberite zemlju/region kojem živite i gde planirate da koristite proizvod.

    Čarobnjak obezbeđuje jedan ili više telefonskih brojeva.

  2. Pozovite službu za aktiviranje proizvoda.

    Korisnička služba predstavnik će vas pitati za vaš ID instalacije koji se prikazuje u čarobnjaku za aktiviranje i druge relevantne informacije. Nakon instalacije ID će biti verifikovan, dobićete ID potvrde od predstavnika korisničke usluge.

    Microsoft tekstualnog telefona (TT/TTY) usluge su dostupne za osobe koje su gluvi ili nagluvi. U Sjedinjenim Američkim Državama, koristite TT/TTY modema i pozvati (800) 718-1599. Van Sjedinjenih Država, koristite TT/TTY modema i pozvati (716) 871-6859. TT/TTY usluga je dostupna samo na engleskom jeziku.

  3. U čarobnjaku za aktiviranje, u prostoru na dnu stranice otkucajte ID potvrde i pritisnite taster ENTER.

Napomena : Servisnu službu za aktiviranje brojeve telefona nije naveden u ovom članku, zato što postoji mnogo brojeve telefona i ispravne telefonski broj za koji je zasnovan na nekoliko faktora, uključujući tipu vašeg zemlje/regiona i licenca. Microsoft softvera može reprodukovati u okviru različitim licencama, uključujući pojedinačne maloprodajne licence, licence proizvođača originalne opreme (OEM) i količinske licence.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×