Aktivacija sistema Microsoft Office 2010 u sistemu Office Starter

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Glavna proizvođača ličnih računara imaju unapred učitati Microsoft Office 2010 na novim računarima, spremni ste da koristite nakon što ste kupili i da ga aktivirate. Da aktiviram softver koji ili već kupili Office 2010 kada ste kupili računar od proizvođača, ili možete da kupite na Karticu sa šifrom proizvoda za Office 2010.

U oba slučaja kupovinu obezbeđuje šifru proizvoda koja se otvara Office 2010. Aktiviranje proizvoda je proces obezbeđivanju i verifikujete svoju šifru proizvoda.

Možda već koristite Microsoft Office Starter 2010, koja je takođe unapred učitana na vašem računaru. Nakon što ste kupili Office 2010 možete da ga aktivirate programa Office Starter.

  1. U programu Word Starter i Excel Starter, na kartici Početak kliknite na dugme kupovine Slika dugmeta i izaberite aktivacija sistema Microsoft Office.

  2. Kada budete upitani da zatvorite sve programe sistema Office Starter, uradite to, i zatim se vratite na odziv i kliknite na dugme u redu.

  3. Ako se od vas zatraži da dozvolite programu da izvrše promene na računaru, kliknite na dugme da.

  4. Unesite šifru proizvoda za svoju kopiju sistema Office 2010. Ako vam je potrebna pomoć pri pronalaženju šifre proizvoda, kliknite na dugme više informacija o šiframa proizvoda i pogledajte primere.

Napomena : Kada nadogradite na drugi Office 2010 programskog paketa, Office Starter više nije dostupan na računaru i neće moći da biste kreirali ili održavanje uređaja za Office Starter za poneti.

Više informacija o aktivaciji proizvoda potražite u članku Aktivacija Microsoft Office programa.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×