Administratori: Konfigurisanje programa Skype za posao postavki za pojedinačne korisnike

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak objašnjava kako administratori konfigurisanje Skype za posao za mali broj korisnika. Da biste izvršili ove korake masovno, ste uvrstili i veze ka Windows PowerShell cmdlet komande možete da koristite.

Da biste dozvolili (ili blokiranje) svima u preduzeću da biste komunicirali sa spoljnim osobe, pogledajte:

Konfigurisanje opštih postavki za jednog korisnika

Skype za posao administratorske dozvole da biste izvršili ove korake, morate imati.

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Odaberite stavku centre administracije > Skype za posao.

 3. Odaberite stavku Korisnici.

  U programu Skype for Business centra administracije, odaberite stavku korisnici.

 4. Odaberite korisnike koji želite da uredite.

 5. U desnom oknu, odaberite stavku Uredi.

  Odaberite ikonu "Uredi".

 6. Na stranici " Opšte opcije" potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu pored opcije koju želite da promenite i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Opcija

  Detalji

  Audio i video zapisa HD

  Dozvoli ovu osobu na audio zapisa sastanke, audio i video sastanaka ili nemoj dozvoliti da zakažete sve meeetings (nijedno).

  Snimanje razgovora i sastanaka

  Odaberite šta ta osoba je dozvoljeno da snimaju.

  Ova opcija nije dostupna sa Skype za posao Basic.

  Isključivanje nearhiviranih funkcija radi usaglašenosti

  Odaberite ovu opciju ako ste sudskim putem traži da očuvate elektronski uskladištene informacije.

  Izbor ove opcije isključuju se funkcije koje nisu snimljene kad imate na Čekanje na licu mesta podešen u u Exchange centru administracije. To će isključiti sledeće funkcije:

  • Prenos datoteka pomoću razmene trenutnih poruka

  • Deljene OneNote stranice

  • PowerPoint beleške

Da biste konfigurisali ove postavke masovno, koristite PowerShell. U članku Smernice za upravljanje u Skype za posao Online.

Blokiranje spoljne komunikacije

Kada omogućite spoljnim excommunications za svakoga u vašoj kompaniji, možete da blokirate selektivno spoljne komunikacije za određene osobe pomoću ove korake.

 1. Odaberite stavku Korisnici, izaberite korisnike čije postavke želite da onemogućite i zatim kliknite na dugme Uredi Uređivanje .

 2. Odaberite spoljne komunikacije, a zatim opozovite izbor opcije po potrebi:

  • Spoljni Skype za posao korisnika: opozovite izbor u ovom polju ako ne želite da budete u mogućnosti da komunicirate sa korisnicima Skype za posao u spoljnim domenima korisnik.

  • Skype spoljnim korisnicima: opozovite izbor u ovom polju za ako ne želite da korisnik da biste mogli da komunicirate sa osobama koje koriste besplatneSkype aplikacije.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Da biste konfigurisali ove postavke masovno, koristite PowerShell. Pogledajte članak Upravljanje komunikacijom u programu Skype za posao Online sa spoljnim korisnicima i organizacijama.

Uređivanje postavki audio konferencije za jednog korisnika

 1. Odaberite stavku Korisnici, izaberite korisnika čije postavke audio-konferencija wan možete da uredite, a zatim odaberite stavku Uredi Uređivanje .

 2. Izbor Audio konferencije, izaberite dobavljača usluga audio konferencija, unesite ili promenite tražene informacije i kliknite na dugme Sačuvaj.

  Podešavanje audio konferencije

  Opis

  Ime dobavljača

  Sa liste izaberite dobavljača.

  Besplatan broj (obavezno)

  Za nezavisnih proizvođača ACP, brojevi telefona su one koje ste dobili od dobavljača audio konferencije. Ako korisnik koristi Microsoft kao dobavljača audio konferencije, ovo će biti brojevi koja su podešena na mostu audio konferencije. Oblikujte brojeve onako kako želite da se pojave u Skype za posao i Microsoft Teams pozive za sastanak.

  Besplatni broj

  Za nezavisnih proizvođača ACP, brojevi telefona su one koje ste dobili od dobavljača audio konferencije. Ako korisnik koristi Microsoft kao dobavljača audio konferencije, ovo će biti brojevi koja su podešena na mostu audio konferencije. Oblikujte brojeve onako kako želite da se pojave u Skype za posao i Microsoft Teams pozive za sastanak.

  ID konferencije i PIN-a (obavezno)

  Učesnik PIN-a ili konferencije kôd, koristi za priključivanje sastancima koje je ovaj korisnik planirao i su obezbeđene od dobavljača audio konferencije nezavisnog proizvođača. Ako korisnik koristi Microsoft kao dobavljača audio konferencije, ovo neće biti potreban.

Da biste konfigurisali ove postavke masovno, koristite PowerShell. Potražite u članku Podešavanje Audio konferencije telefonske brojeve za organizatorima koji su uključeni u pozivnice sastanka.

Srodne teme

Podešavanje Skype za posao Online Skype za posao i Microsoft timovima programski dodatak licenciranje

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×