Access zajednica odgovara na sva pitanja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Profesionalci razmenjuju ideje u grupi

Možete da dodirnete mudro drugim korisnicima pristup predstavlja pitanja u diskusione grupe, blogovima pristup za čitanje ili korišćenje bilo koje druge zajednice resurse pomenutih u ovom članku.

Na primer, možete da koristite diskusione grupe da biste pristupili grupu na mreži Iskusni korisnici programa Access, uključujući pristup najviše vredna stručnjacima (MVP), koji svojevoljno dele vremena da odgovorite na pitanja i pružaju rešenja, savete i stručna znanja.

Potražite na sledećim lokacijama da biste saznali, deljenje i doprinos:

  • U Access MSDN forumu projektovanje, možete da dobijete odgovore od drugih korisnika i stručnjaka o Access funkcije za projektovanje kao što su Pisanje VBA kôd.

  • U Access diskusione grupe (diskusione grupe), da dobijete odgovore na pitanja od drugih korisnika i stručnjaka. Takođe možete da saznate iz drugih pitanja i odgovora koje dobijaju.

  • Microsoft Access MVP su stručnjaci za Access koji mogu da pruže predloga kada treba da rešite tehničkih problema. Često mnogi od njih ćete pronaći u Access diskusionih grupa.

  • MVPs.org je nezavisna Web lokacija kojom upravlja u potpunosti MVP. Navodi različite korisne veze koje su povezane sa programom Microsoft MVP.

  • Veb lokacija partnera često pružaju korisne informacije. Na primer, FMS, Inc., vodeći dobavljač pristupa alatke i programski dodaci, nudi saveta, tehnika i bela knjiga o programu Access na njegovu Veb lokaciju.

  • Na UtterAccess.com Veb lokacije pruža kolekciju aktivni forumi sa pitanjima i odgovorima sa članovima zajednice.

  • Takođe mogu da se pridruže diskusije forumima na na Access sveta forumi Veb lokacije.

  • Ako ne možete da pronađete šta vam je potrebno od drugih korisnika, možete obraćanje predstavniku podrške kupca e-pošte, ćaskanja ili telefona.

Nareš Ničani, Access MVP
"koristim Access diskusione grupe za 4 godine. U početku počeli da koristite Access da razvije rešenja baze podataka za svoje klijente i pronađene tokom da li radu dizajn obrazaca i izveštaja. Kada mi je pomoć da bi kupovina knjige ili Pretražite Veb. Posle nekog vremena postavljaju pitanja na diskusione grupe i je pronašao neke dobio korisne savete i informacije. Zatim koraci doprinosi na diskusione grupe i pronašao pomoglo u razumevanju programa Access mnogo bolje. Sada sam mogao da pružaju rešenja za probleme korisnika, rešavanje problema sa brojne i saznajte od korisnika su naizmenično pruža predloge za druge osobe. Diskusiona grupa zajednice pokazala se dragocena resursa za mene u kontakt sa drugim stručnjacima za Access."

NarešNičanistručnjak za Access

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×