Ažuriranje sadržaja

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako je sadržaj kreiran ručno (drugim rečima, ako nije automatski kreiran od naslova), Word neće moći da ga ažurira za vas. Umesto toga, moraćete ručno da otkucate promene u sadržaju.

Da biste ažurirali sadržaj koji je kreiran automatski iz stilova naslova, na kartici Reference kliknite na dugme Ažuriraj tabelu.

Ažuriranje sadržaja

Možete da izaberete opcije Ažuriraj samo brojeve stranica ili Ažuriraj čitavu listu ako želite da ažurirate brojeve stranica i tekst. Da biste saznali kako da kreirate sadržaj, pogledajte članak Kreiranje sadržaja.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×