Ažuriranje sadržaja

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako se sadržaj automatski kreira od naslova u dokumentu, Word može da ažurira sadržaj kada se ti naslovi promene. (Saznajte više o kreiranju sadržaj.)

  1. Izaberite stavke Reference > Ažuriraj tabelu.

    Ažuriranje sadržaja

    Ili u programu Word 2016 za Mac.

    References tab with a box around Update Table

  2. U dijalogu Ažuriranje sadržaja odaberite stavku Ažuriraj samo brojeve stranica ili Ažuriraj čitavu listu, a zatim kliknite na dugme U redu.

Važno : Ako je sadržaj kreiran ručno (drugim rečima, ako nije automatski kreiran od naslova), Word neće moći da ga ažurira za vas. Umesto toga, moraćete ručno da otkucate promene u sadržaju.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×