Ažuriranje postavki privatnosti kako bi drugi mogli da vide na čemu radite

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada po prvi put kliknete na stavku „Feed za vesti“, OneDrive ili „Lokacije“ u zaglavlju nove lokacije tima ili lične lokacije ili ako je administrator nadogradio najnoviju verziju SharePoint servera, verovatno ćete videti iskačući prozor koji vam predlaže da ažurirate postavke privatnosti. Ažuriranje ovih postavki će omogućiti drugim osobama u vašoj organizaciji da vide obaveštenja o tome na čemu radite u feedu za vesti. Na primer, možete da omogućite drugima da vide kada počnete da pratite osobu ili dokument ili kada vam je rođendan.

Napomena:  Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Podrazumevane postavke privatnosti sprečavaju deljenje vaših poslovnih aktivnosti i ličnih informacija sa drugima. Preporučujemo da ažurirate ove postavke i da potpuno iskoristite nove društvene funkcije. Prihvatanje predloga automatski ažurira vaše postavke privatnosti da bi ostalima bilo omogućeno da vide vaše aktivnosti na lokaciji i odgovore na njih. Bez obzira na vaš odgovor, uvek možete ručno da ažurirate vaše postavke privatnosti kasnije sa lične lokacije.

Odgovorite na predlog na sledeći način, u zavisnosti od toga šta želite da uradite:

 • Da biste automatski ažurirali vaše postavke privatnosti i omogućili saradnicima da vide vaše poslovne aktivnosti, prihvatite podrazumevane postavke, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Napomena: Podrazumevani privatnosti postavka akcija svih aktivnosti uradite na SharePoint lokaciji sa timom. Podrazumevano takođe potpuno izabrana obaveštenja e-pošte koje primite. Pratite korake u odeljku ručno ažuriranje postavki privatnosti ispod da biste promenili ovo ako želite da delite neke stvari, ali ne i druge.

 • Da biste ostavili postavke privatnosti u zaštićenom stanju, opozovite izbor i kliknite na dugme U redu.
  Ili kliknite na dugme Ne, hvala da biste odbili predloge u iskačućem prozoru.

Postavke privatnosti na vašem profilu prikazaće one izbore koje ste napravili u prvom iskačućem prozoru.

Da biste ručno ažurirali postavke privatnosti kako biste kolegama dozvolili da vide sve vaše aktivnosti ili neke od njih na svojim feedovima za vesti:

Ručno ažuriranje postavki privatnosti

 1. Kliknite na sliku ili ime u gornjem desnom uglu SharePoint lokacije, a zatim kliknite na dugme o meni ispod svog imena. Ako koristite SharePoint Online ili Office 365, o meni će se otvoriti u usluzi Delve. Pogledajte Prikaz i uređivanje profila u usluzi Office Delve za više informacija.

  Biranje stranice „O meni“ u sistemu SharePoint
 2. Izaberite stavku Uredi profil, kliknite na tri tačke (...) i zatim izaberite stavku Postavke feeda za vesti.

  Miš pokazivača miša iznad tri tačke na stranici "Uređivanje detalja" Uredi moj profil
 3. U okviru Aktivnosti koje želim da delim u feedu za vesti, izaberite stavku Deli sve da biste podelili sve aktivnosti na lokaciji sa drugima ili izaberite samo aktivnosti koje želite da delite.

  Feed za vesti postavke ekrana sa opcijama potvrđen.
 4. Kliknite na dugme Sačuvaj sve i zatvori.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×