Ažuriranje polja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ponekad je potrebno da ručno aktivirate ispravku informacije u poljima kao što su one koje se koriste u tabeli sadržaj, zaglavlja i podnožja stranica, unakrsna upućivanja, obeleživače i formule u tabele. Možete da ažurirate polja jedan po jedan ili možete da ažurirate sva polja u dokumentu u isto vreme.

U ovom članku

Ažuriranje polja

 1. U dokumentu je otvorena, kliknite desnim tasterom miša na polja, kao što su tabele sadržaj, broj stranice ili unakrsnog upućivanja i izaberite stavku Ažuriraj polje.

  Meni koji se otvara pri kliku desnim tasterom miša za referencu obeleživača

  Napomene: 

  • Ako ažurirate sadržaj, u dijalogu Ažuriranje sadržaja izaberite da li želite da ažurirate samo brojeve stranica ili celu tabelu. Ažuriranje brojeva stranica samo jednostavno ažurira brojeve stranica za postojeće odeljke. On ne dodaje novih odeljaka u sadržaju. Da biste ažurirali sadržaj pomoću novih odeljaka iz dokumenta, izaberite stavku Ažuriraj čitavu listu.

   Dijalog „Ažuriranje sadržaja“
  • Ako imate problema pri prepoznatljive delove teksta koji su polja, možete da podesite da se pojavi sa sivom pozadinom sva polja. Da biste to uradili, kliknite na datoteku > Opcije > Više opcijai u odeljku Prikaz sadržaja dokumenta, iz padajućeg menija senčenje polja izaberite uvek.

   Na ekranu „Napredno“ postavite stavku „Senčenje polja“ na „Uvek“.

Vrh stranice

Ažurirajte sva polja u dokumentu

 1. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + A.

 2. Pritisnite taster F9.

 3. Ako dokument sadrži tabele sa polja ili formula, možda ćete morati da zasebno izaberite svaku tabelu i pritisnite taster F9.

  Savet: Da biste se uverili da ne zaboravite da biste ažurirali sadržaj pre nego što odštampate dokument, postavite Word da biste ažurirali polja automatski pre štampanja. Kliknite na datoteku > Opcije > prikaza, a u okviru Opcije štampanja, potvrdite izbor u polju za potvrdu za Ažuriraj polja pre štampanja.

  Na ekranu za prikaz izaberite stavku „Ažuriraj polja pre štampanja“.

  Napomena: Ponekad polje neće biti ažurirana zato što stavke u polje odnosi se više ne postoji. Veza ili obeleživač takođe može biti neispravno. Više informacija potražite u članku Rešavanje problema sa obeleživačima.

Vrh stranice

Takođe pogledajte

Umetanje polja

Kodovi polja u programu Word

Kreiranje ili ažuriranje unakrsnog upućivanja

Ažuriranje sadržaja

Korišćenje formule u Word ili Outlook tabeli

Kreiranje sadržaja

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×