Ažuriranje fotografije i informacija o nalogu u programu Outlook Web App

Možete da koristite stranicu Outlook Web AppMoj nalog da biste prikazali ili ažurirali fotografiju i kontakt informacije:

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

 2. Na vrhu stranice odaberite Outlook (ili Pošta). Ili odaberite pokretanje aplikacije Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ > Pošta.

  Opcije za navigaciju usluge Office 365
 3. Na vrhu stranice izaberite Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije, a zatim izaberite nešto od sledećeg:

  • Nalog

   ILI

  • Opšte > Moj nalog

Uređivanje informacija o nalogu

U zavisnosti od postavki koje vidite, možda ćete morati da izaberete stavku Uredi informacije da biste dodali ili promenili informacije o nalogu.

Informacije koje ovde unesete pojaviće se u adresaru organizacije. Kada završite sa ažuriranjem informacija, kliknite na dugme Sačuvaj da biste sačuvali promene ili na dugme Otkaži da biste napustili informacije o nalogu bez čuvanja promena.

Uređivanje fotografije

 1. Da biste dodali ili promenili fotografiju, izaberite stavku Promeni ili Promeni fotografiju Dodavanje ili uređivanje fotografije na stranici „Moj nalog“ .

 2. Izaberite stavku Odaberite datoteku ili Odaberite fotografiju Pregledanje fotografije za korišćenje na stranici „Moj nalog“ da biste potražili željenu sliku, a zatim izaberite stavku Otvori.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste sačuvali promenu ili na dugme Otkaži da biste je uklonili.

Šta još treba da znam?

 • Možete koristiti samo fotografiju sa svog računara ili iz mrežnog resursa koji je povezan sa računarom.

 • Možete koristiti fotografiju ili neku drugu sliku veličine do 500 kilobajta (KB).

Promena lozinke

Stranica Moj nalog sadrži vezu za promenu lozinke. Vaša organizacija vam možda ne dozvoljava da promenite lozinku na ovom sajtu. Ako je to slučaj, obratite se administratoru za pomoć oko promene lozinke.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×