#SPILL! -Promenljiva veličina

Excel nije mogao da utvrdi veličinu razprosutog niza zato što je nestabilan i menja veličinu između propusnica za izračunavanje. Na primer, sledeća formula će pokrenuti ovaj #SPILL! greške

= SEKVENCA (RANDFOR (1, 1000))

Promene dinamičkih niza mogu da izazovu dodatne propusnice za izračunavanje kako bi se osiguralo da se unakrsna tabela izračunava u potpunosti. Ako veličina niza nastavlja da se menja tokom ovih dodatnih dodavanja i ne stabilizuje se, Excel će rešiti dinamički niz kao #SPILL!.

Ova vrednost greške je generalno povezana sa upotrebom funkcija Rand, Randarreji randza . Druge nestabilne funkcije kao što su pomak, indirektnai danas ne vraćaju drugačije vrednosti na svakom prolazu računanja. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Funkcija FILTER

Funkcija RANDARRAY

Funkcija SEQUENCE

Funkcija SORT

Funkcija SORTBY

Funkcija UNIQUE

#SPILL! greške u programu Excel

Dinamički nizovi i ponašanje prelivenog niza

Operator raskrsnica: @

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×