Šta je to SharePoint?

Organizacije koriste SharePoint za kreiranje veb lokacija. SharePoint možete da koristite kao bezbedno mesto za skladištenje, organizovanje, deljenje i pristupanje informacijama sa gotovo svakog uređaja. Potreban vam je samo veb pregledač, kao što je Internet Explorer, Chrome ili Firefox. Želite da saznate više? Prvi koraci uz SharePoint.

Pogledajte najnoviju verziju sistema SharePoint. Kad kreirate novu lokaciju tima, videćete ovo.

Snimak ekrana lokacije tima u sistemu SharePoint 2013

SharePoint proizvodi i preuzimanja

SharePoint 2013 logo „SharePoint“ može da se odnosi na neke SharePoint proizvode ili tehnologije, uključujući:

  • SharePoint Online      Usluga zasnovana na tehnologiji informatičkog oblaka, koju hostuje Microsoft, za preduzeća svih veličina. Umesto da lokalno instalira i primeni SharePoint Server, sada svako preduzeće jednostavno može da se pretplati na Office 365 plan ili samostalnu uslugu SharePoint Online, a njegovi zaposleni mogu da kreiraju lokacije koje služe za deljenje dokumenata i informacija sa kolegama, partnerima i klijentima. Isprobajte Office.

  • SharePoint Foundation       Osnovna tehnologija za sve SharePoint lokacije. SharePoint Foundation (bivši Windows SharePoint Services) je besplatan za lokalnu primenu. Možete da koristite SharePoint Foundation da biste kreirali više tipova lokacija u kojima možete da sarađujete na veb stranicama, dokumentima, listama, kalendarima i podacima. Preuzmite SharePoint Foundation 2013.

  • SharePoint Server       Organizacije mogu da primene SharePoint Server i da upravljaju njime lokalno. On uključuje sve funkcije tehnologije SharePoint Foundation kao i dodatne funkcije i mogućnosti, kao što su upravljanje poslovnim sadržajima, poslovno obaveštavanje, poslovna pretraga, lične lokacije i feed za vesti. Isprobajte SharePoint Server 2013!

  • SharePoint Designer 2013       Besplatan program za građenje moćnih rešenja sa omogućenim tokom posla i uređivanje tipa spoljnog sadržaja za rešenje za spoljne podatke zasnovano na uslugama poslovnog povezivanja. Preuzmite SharePoint Designer 2013.

  • OneDrive for Business sinhronizacija fascikli        Program za računare koji možete da koristite za sinhronizovanje vanmrežne verzije lokacije tima ili OneDrive for Business biblioteke sa fasciklom na računaru. Saznajte više o usluzi OneDrive for Business.

Dodatne informacije o isprobavanju, kupovini ili korišćenju SharePoint proizvoda i tehnologija potražite u članku Informacije o SharePoint proizvodima.

Ako ste upoznati sa sistemomSharePoint i zanima vas šta se promenilo u najnovijem izdanju, pročitajte članke Novo u sistemu Microsoft SharePoint Online i Novo u sistemu Microsoft SharePoint Server 2013.

Takođe pogledajte

Posetite Office 365 Learning Center

Primenjuje se na: SharePoint Online, Office 365, SharePoint Server 2010, SharePoint Foundation 2013, SharePoint Foundation 2010, SharePoint Server 2013 Enterprise, SharePoint Server 2013 Standard, SharePoint Server 2016 Standard, SharePoint Server 2016 EnterpriseDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik