Šta je moj korisnički ID i zašto mi je potreban za Office 365 za preduzeća?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku za referencu.

Korisnički ID koji je dodeljen tako što ćete na poslu ili u školi. Izgleda kao ellen@contoso.onmicrosoft.com, ellen@contoso.edu ili ellen@contoso.com. Ovaj poslovni ili školski nalog je e-adresu i nalog koji koristite za prijavljivanje u Office 365 za preduzeća za posao ili školu.

Važno : Ako je organizacija upisana i za Windows Azure, CRM ili ste dodali domen nekoj od naših usluga na mreži, trebalo bi da koristite isti korisnički ID i domen za prijavljivanje i za pristup svim uslugama.

Vaša poslovni ili školski nalog se razlikuje od Microsoft naloga. Microsoft nalog je onaj koji koristite za lične usluge kao što je Xbox Live, Outlook.com, Windows 8, Windows Phone i još mnogo toga. Pogledajte ovaj video Šta je to Microsoft nalog? za više detalja.

Ne možete da koristite svoj Microsoft nalog za prijavljivanje u Office 365 za preduzeća za posao ili školu, osim ako neko u vašoj organizaciji dele sa vama određeni dokument pomoću Microsoft naloga. Zatim može da pristupi taj dokument pomoću Microsoft naloga.

Kada se vaš poslovni ili školski nalog prvi put, takođe ćete dobiti privremenu lozinku da biste se prijavljujete. Kada se prijavite, biti zatraženo da kreirate svoju lozinku. Koristite ga sa korisnički ID svaki put kada se prijavite u Office 365 za preduzeća. Više informacija o promeni lozinku, uključujući i kako da kreirate jaku lozinku, pogledajte članak Promena lozinke.

Office 365 za preduzeća administratore

Sledeće informacije su Office 365 za preduzeća samo za administratore.

Kreiranje novih korisničkih naloga

Kreiraćete novu korisnički ID, jedinstvene korisničko ime, za svaki korisnički nalog koji dodajete u pretplatu. Domen deo korisničkog ID-a je ili onmicrosoft.com domen koji ste odabrali kada ste se upisali za Office 365 za preduzeća ili drugog domena – na primer, u vašoj organizaciji prilagođenog domena – koji ste dodali Office 365 za preduzeća.

Na primer, ako ste prilikom kreiranja naloga izabrali fourthcoffee.onmicrosoft.com kao ime domena, a kreirate korisnički nalog sa korisničkim imenom colin, korisnički ID će biti colin@fourthcoffee.onmicrosoft.com.

Ako želite da koristite prilagođeni domen za korisničke ID-ove i e-adrese, pogledajte članak Verifikacija domena u usluzi Office 365.

Postavljanje i korišćenje alternativne e-adrese

Kada se upišete za Office 365 za preduzeća, takođe morate navesti alternativnu e-adresu koja nije povezan sa Office 365 za preduzeća. Ova e-adresa se koristi za važne obaveštenja, kao što su poništavanje lozinke administratora, tako da moraju biti u mogućnosti da biste pristupili e-pošte ako nemate pristup Office 365 za preduzeća. Kada završite proces prijavljivanja, dobićete uvodni e-poruku na alternativnu e-adresu koja uključuje Vaš ID korisnika i URL adresu stranice kojoj će se prijavljujete u da Office 365 za preduzeća. Ako zaboravite korisnički ID, ili ako se ne sećate Office 365 za preduzeća URL ADRESE, pogledajte uvodni e-pošte za ove informacije.

Napomena : Alternativnu e-adresu, bićete upitani da obezbedite tokom procesa prijavljivanja se koristi za važne komunikacije, na primer poništavanje lozinke administratora. Sve proizvodima koje ste odabrali da primite od Office 365 za preduzeća se šalju i u ovom e-adresu osim ako ne promenite željenih opcija za kontakte. Možete da ažurirate svoje kontakt informacije na stranici " ja ". Više informacija o promeni željenih opcija za kontakte potražite u članku Promena željenih opcija za kontakte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Gde se prijavljuje u Office 365

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×