Čuvanje radne sveske na Vebu

Čuvanjem na Vebu oslobađate se brige oko toga gde ste uskladištili svoju radnu svesku. Sve što vam je potrebno je veza da je preuzmete sa bilo koje lokacije i pomoću bilo kog uređaja. Takođe možete odabrati da delite istu vezu sa saradnicima što znači da svi možete da radite na istoj datoteci umesto da stalo šaljete različite verzije putem e-pošte i tek kasnije pokušate da je razumete.

Da biste čuvali na Vebu, potreban vam je Microsoft nalog. Ako koristite Hotmail, Messenger ili Xbox Live, već imate nalog. A ako ga nemate, možete ga kreirati kada sačuvate radnu svesku.

  1. Kliknite na karticu Datoteka > Sačuvaj kao.

  2. Kliknite na dugme Dodajte mesto.

„Dodaj lokaciju“ u odeljku „Sačuvaj kao“

  1. U odeljku Dodavanje mesta izaberite OneDrive.

Opcija „Sačuvaj u usluzi OneDrive“

  1. Izaberite stavku Microsoft nalog da biste se prijavili pomoću svog Microsoft naloga.

  2. Unesite svoj Microsoft nalog i lozinku i kliknite na dugme Prijavljivanje.

Znak „OneDrive“ u dijalogu

Savet    Ako koristite Hotmail, Messenger ili Xbox Live, već imate Microsoft nalog. Ako ga nemate, izaberite opciju Upis na dnu prozora da biste kreirali novi Microsoft nalog. Možda ćete morati da se pomerite nadole u prozoru da biste videli opciju Upis.

  1. Čim se prijavite, OneDrive će se pojaviti u odeljku Mesta. Izaberite ga, a zatim u delu Nedavne fascikleizaberite fasciklu „Dokumenti“ usluge OneDrive. Ako je ne vidite, kliknite na dugme Potraži dodatne fascikle.

  2. Unesite ime svoje datoteke i kliknite na dugme Sačuvaj.

Sledeći korak za deljenje radne sveske

Kada sačuvate radnu svesku u usluzi OneDrive, možete je deliti sa drugima.

  1. Kliknite na karticu Datoteka > Deljenje.

  2. Izaberite željeni tip deljenja. Na primer, da biste poslali e-poruku sa vezom do radne sveske, izaberite stavku E-pošta i zatim kliknite na dugme Pošalji vezu.

Primenjuje se na: Excel 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik