„SharePoint 2013 tok posla HTTP Unauthorized” greške u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada pokušate da pokrenete Microsoft SharePoint 2013 toka posla u sistemu Microsoft SharePoint Online, dobijate poruku o grešci koja liči na sledeći način:

  • Ponovni poslednji zahtev. Sledeći pokušaj planirano nakon datum/vreme. Detalje poslednje zahteva: HTTP Unauthorized da SharePointSiteCollectionURL... Id korelacije: CorrelationId Id Instance: ID instance.

Uzrok

Trenutno, uslugu SharePoint 2013 tok posla ne pruža pouzdane mreže smernice za podršku, kao što su za IP adresu ograničenja. Kada tok posla 2013 poziva sa uslugom Azure toka posla, odgovor se vraćaju u sistemu SharePoint Online sa različitim IP adrese. Ovo ponašanje izaziva ograničenja zahteva za pristup i dovodi do poruku o grešci „neovlašćenog” koja se pominje u odeljku „Simptomi”.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, pratite ove korake:

  1. Izaberite stavke administracija vaše zakupca:

    https://DomainAdmin. sharepoint.com

  2. Pronađite kontrolu pristupa.

  3. U okviru Kontrola pristupa na osnovu mrežne lokacije postavka, opozovite izbor u polju za potvrdu samo Dozvoli pristup iz određene IP adresu lokacije .

BELEŠKU: Trenutno ne postoji nijedna neprekidno lista usluga toka posla za Office 365 Azure krajnje tačke da biste dodali na listu.

Više informacija

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×