„Pristup Services izveštaji se nije omogućeno” o grešci kada pokrenete izveštaj u programu Access 2010 Veb bazi podataka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada pokušate da pokrenete izveštaj u programu Microsoft Access 2010 Veb baze podataka, dobijate sledeću poruku o grešci:

Access Services izveštaja nisu omogućena. Da biste prikazali izveštaj, otvorite izveštaj u programu Access klijentu.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, kreiranje izveštaja pomoću klijenta instalacije programa Microsoft Access tako što ćete pratiti ove korake:

  1. Potražite lokaciju na Access 2010 Veb baze podataka.

  2. U okviru Access 2010 Veb baze podataka, ali nalazi na vrhu stranice, kliknite na dugme Opcije, a zatim kliknite na dugme Otvori u programu Access.

  3. Access 2010 Veb baze podataka se otvara u lokalnu kopiju Microsoft Access. Klijenta možete da kreirate izveštaje u lokalnoj kopiji Access 2010 Veb baze podataka.

Više informacija

Do ovog problema dolazi jer SQL Server Reporting Services (SSRS) trenutno nije omogućena za SharePoint Online. SSRS omogućava da pokrenete Access Services izveštaji.

Klijent izveštaje nalaze se u .accdb datoteci na lokalnom klijentskom. Na lokalni intranet, možete da delite fasciklu u kojoj je uskladištena tako da više korisnika možete da prikažete izveštaje .accdb datoteci. Možete da kliknite desnim tasterom miša klijenta izveštaja i da ga izvezete nekoliko formata za distribuciju.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×