„Pristup nije dozvoljen” zahteva za pristup listu ili u „Zahteva odobravanje nije uspelo” kada vršite zahtev čeka u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Imate Microsoft SharePoint Online lokacije na kojima je omogućen postavka Dozvoli zahteva za pristup .

Kada korisnici koji imaju dozvole Puna kontrola za lokaciju klikova zahteva za pristup i pozivi u Postavkama lokacije, dobiti sledeću poruku o grešci:

Pristup nije dozvoljen.

Takođe, kada korisnici idite na listu Zahteva za pristup , a zatim izaberite stavku odobri ili Odbij , čeka zahtev, oni primaju sledeću poruku o grešci:

Slanje odobrenja

Zahtevanje odobrenja nije uspela

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, korisnici moraju bilo kojoj lokaciji administratorima kolekcije ili članovi grupe "vlasnici" za lokaciju. Grupe "vlasnici" takođe mora imati dozvole za pristup listi Zahteva za pristup . Koristite sledeća rešenja po potrebi za određene konfiguracije.

Administrator kolekcije lokacija

Ako korisnik programa ugrožene trebalo bi da administrator kolekcije lokacija, idite na sledeću Microsoft Veb lokaciju za više informacija o tome kako da upravljate Administratori lokacija:

Dodavanje korisnika u grupe "vlasnici" za lokaciju

Ako korisnik treba da budete vlasnik lokacije, morate dodati korisnika u grupe "vlasnici" za lokaciju. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Kao korisnik kojem možete da promenite dozvole za lokaciju, potražite na lokaciji ili kolekciji lokacija. Kliknite na ikonu zupčanika na meniju " Postavke ", a zatim izaberite stavku Postavke lokacije.

 2. Kliknite na dugme dozvole za lokaciju.

 3. Kliknite na dugme grupe " vlasnici " za lokaciju.

 4. Izaberite stavku Novo.

 5. U dijalogu deli unesite korisnički nalog korisnika kome želite da dodate u grupu. Kliknite na dugme deli.

 6. Da biste potvrdili da korisnik može odmah da pristupite listi i odobravanje ili odbijanje zahteva za testiranje.

Proverite da li grupe "vlasnici" ima dozvole za listu zahteva za pristup

Ako grupe "vlasnici" se menja ili je uklonjen sa liste zahteva za pristup , morate da dodate vlasnika grupe dozvole za listu. Takođe morate se uveriti da ugrožene korisnik je uključen u listi vlasnici. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Kao korisnik koji ima Upravljanje nivo dozvole dozvole na lokaciji ugrožene i takođe ko ima pristup Zahteva za pristup liste (na primer, administrator kolekcije lokacija), idite na Zahtevima za pristup listu u programu Internet Explorer.

 2. Pritisnite F12 da biste otvorili prozor alatki za programere F12.

 3. Kliknite na karticu " mreža ", a zatim pritisnite taster F5 da biste omogućili mreže saobraćaj hvatanje.

 4. Osvežavanje Zahteva za pristup stranici u programu Internet Explorer. Kada učitao stranice, pritisnite taster Shift + F5 da biste zaustavili hvatanje mrežni saobraćaj.

 5. U alatki za programere prozoru, kliknite dvaput na prvi rezultat u listi URL adresa. Ova URL adresa se završava sa „pendingreq.aspx”.

 6. U alatki za programere prozoru, kliknite na telo odgovora.

 7. U polju za pretragu otkucajte pagelistid:, a zatim pritisnite taster Enter.

  BELEŠKU: pretragu ističe pageListId tekst.

 8. Kopirajte GUID koji sledi na pageListId. GUID će biti između otvorenom velika zagrada ({}) znakova i zatvorenu Pripremite znaka (}) na sledeći način:

  {GUID}

  BELEŠKU: uključuju otvorenu i velika zagrada znakove kada kopirate GUID. Ovaj GUID je identifikator za listu SharePoint Online zahteva za pristup za vašu organizaciju.

 9. U traci adresa pregledača unesite https://<URL_lT _ > >/_layouts/15/ListEdit.aspx?List=<GUIDURL adresu ugrožene lokacije ili kolekcije lokacijai zatim pritisnite taster Enter.

  BELEŠKU: u ovu adresu <URL adresu ugrožene lokacije ili kolekcije lokacija> predstavlja URL adrese kolekcije lokacija u kojoj želite da promenite zahteva za pristup (na primer, https://contoso.sharepoint.com). I <GUID> predstavlja GUID koju ste kopirali u koraku 8.

 10. Na stranici " Postavke ", izaberite stavku dozvole za ovu listu.

 11. Uverite se da je grupe "vlasnici" na lokaciji uključena u listu dozvola za listu zahteva za pristup. Ako ne postoji grupe vlasnika kolekcije lokacija, izaberite stavku Dodeli dozvole, unesite ime grupe "vlasnici" za lokaciju u dijalogu " Deljenje " i zatim kliknite na dugme deli.

 12. Pratite korake u odeljku „Dodavanje korisnika u grupe "vlasnici" za lokaciju” da biste se uverili da je korisnik uključen u grupe "vlasnici".

Više informacija

Ovaj problem se pojavljuje jer samo administratori kolekcije lokacija ili korisnike koji su članovi grupe vlasnika kolekcije lokacija imaju dozvolu za odobravanje ili odbijanje očekuje zahteve na listi Zahteva za pristup . Za situacije u kojima korisnici su članovi grupe "vlasnici" za lokaciju, grupe "vlasnici" takođe morate da imate dozvole puna kontrola da biste mogli da pristupite listi Zahteva za pristup .

Za više informacija o tome kako da podesite i upravljanje zahtevima za pristup, idite na Postavljanje nagore i upravljanje zahtevima za pristup.

Za više informacija o tome kako da koristite alatke za projektovanje F12 stavke pomoću alatki za programere F12.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×