„Office 365 Video nije dostupna” greška prilikom pregledanja na stranicu Office 365 Video „kanali”

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada pregledate na stranicu Office 365 Video kanala, dobijate sledeću poruku o grešci:

Office 365 Video nije dostupna

organizaciju isključio Office 365 Video za vas.

BELEŠKU: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koji dodaje obaveštavanje video saradnju i saznali o planovima na prelaza za trenutnu Office 365 Video klijente, posetite Microsoft tok dokumenata.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, od administratora morate dodati na korisnike gledaocima grupu za SharePoint Online kolekciju lokacija čvorišta. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Kao administrator, idite na stranicu Office 365 Video Home .

 2. Na traci adresa pregledača, izbrišite sve posle na „_layouts/15 /” niska, zamenite nisku izbrisane sledeće i pritisnite taster Enter:

  user.aspx

  URL adrese bi trebalo da podseća na sledeći način:
  https://<contoso>.sharepoint.com/portals/hub/_layouts/15/user

  BELEŠKU: čuvar mesta <contoso> predstavlja domen koji koristite za Vaša organizacija.

 3. Kliknite na grupu gledaocima , a zatim kliknite na dugme novo. U dijalogu pozivanje osoba unesite ime korisnika ili grupu koju želite da dodate. Na primer, unesite ime za određeni korisnički nalog, grupe ili grupi Svi osim spoljnih korisnika .

 4. Izaberite stavku deli da biste ažurirali dozvole.

BELEŠKU: Podrazumevano, Svi osim spoljnih korisnika grupe se dodaju grupi gledaocima . U nekim slučajevima, grupi Svi osim spoljnih korisnika možda neće biti dostupne ako ste uklonili ovu grupu iz vaše organizacije (na primer, pomoću SharePoint Online Management Shell). Više informacija potražite na Microsoft Veb lokacija:

Dodatne informacije

Ovaj problem se javlja kad korisničke dozvole se menjaju /portals/čvorišta/kolekcije lokacija, a ugrožene korisniku ili grupi Svi osim korisnika se uklanja iz grupe Prikazivač za kolekciju lokacija čvorišta.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×