„Nije uspelo pri pokretanju (ponovni)” status toka posla „Prikupljanje povratnih informacija u sistemu SharePoint”2010 u sistemu SharePoint Online ili SharePoint Server

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

  • Koristite Prikupljanje povratnih informacija – SharePoint 2010 tok posla u SharePoint Online ili SharePoint Server.

  • Lista zadataka gde se prate stavke povratne informacije za tok posla ima kolone ili kolona za koju opciju jedinstvene vrednosti u polju za potvrdu Nametni postavljeno na da. Na primer, ovo može primenjuje na kolonu Datum početka .

  • Pokretanje toka posla i izaberite više korisnika u polje Dodeli , a zatim da izaberete svi odjednom (paralelno) za postavku redosledu .

U ovom scenariju, tok posla ne započinje proces povratnih informacija i umesto toga se prijavi u status nije uspelo pri pokretanju (ponovni).

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, uradite nešto od sledećeg:

  • Izaberite jedan po jedan (serijski) za postavku redosled prilikom pokretanja toka posla.

  • Podesite postavku Nametni jedinstvene vrednostibez za ugrožene zadaci liste kolonu ili kolone u kojima su uskladišteni zadaci toka posla.

Dodatne informacije

Kada pokrenete tok posla tako što ćete koristiti svi odjednom (paralelno) za postavku porudžbine i kada jedinstvene vrednosti u polju za potvrdu Nametni postavljeno na da, tok posla se ne pokreće zato što vrednosti za kolone nisu jedinstveni.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×