„Ima prekoračeno ograničenje dnevni e-pošte i tok posla je suspendovano” ili „Nije moguće pošaljete primaocu” greška u sistemu SharePoint Online tok posla

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

 • Imate toka posla u sistemu SharePoint Online koja koristi SharePoint 2010 ili tip platforme SharePoint 2013 toka posla.

 • Tok posla je konfigurisan za slanje prilagođenih e-poruku više od 200 korisnicima na vreme, više od 10.000 primalaca po danu ili na više od 30 poruka po minuti.

 • Kada pokrenete tok posla, ne šalje e-poruku i primetite sledeće ponašanje:

  • Za tok posla pomoću SharePoint 2013 platforme tip, potražite je na stranicu "Status toka posla". Na stranici " Status toka posla " Interni Status podešen na suspendovanoi informacije o balon prikazuje sledeću poruku:

   Ima prekoračeno ograničenje dnevni e-pošte, a tok posla je suspendovano.

  • Za tok posla pomoću tip platforme SharePoint 2010, možete potražite na stranicu "Status toka posla", a stranica prikazuje da je tok posla je dovršena. Međutim, možete otkriti da e-poruka je poslata. Takođe možete obaveštenje dodatne informacije na stranici koja navodi koje nije poslat e-poruku.

 • Kada pokrenete tok posla, primljene su više e-poruke dok ste prekinuli tok posla i primetite sledeće ponašanje:

  • Za tok posla pomoću SharePoint 2013 platforme tip, potražite je na stranicu " Status toka posla ". Na stranici " Status toka posla " je Interni Status podešen na vrednost pokrenutoi informacije o balon prikazuje sledeću poruku:


   Možete da pošaljete primaocu

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, konfigurišite tok posla da biste poslali e-poruke bez premašuju Exchange Online ograničenja pošiljaoca. Na primer, korišćenje pauzu u toku posla, slanje e-pošte u Office 365 grupu, grupa za distribuciju ili poštu omogućen bezbednosne grupe ili poslali poruku primaocima manje od 200 odjednom.

BELEŠKU: se smatra najbolja praksa za slanje e-pošte u Office 365 grupu, grupa za distribuciju ili poštu omogućen bezbednosnu grupu.

Više informacija

Ovaj problem se javlja kada prekoračite Exchange Online ograničenja poruke. Više informacija potražite u članku Exchange Online ograničenja.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×