„Greška servera u „/” aplikacije” kada potražite novu kolekciju lokacija ili podlokacije u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada kreirate novu SharePoint Online kolekciju lokacija ili podlokacije, a kada pokušate da pristupite lokaciji, dobijate sledeću poruku o grešci:

Greška servera u „/” aplikacije.

Nije moguće pronaći resurs.

Opis: HTTP 404. Resurs koji tražite (ili neku od njene zavisnosti) moguće ukloniti, je promenjen naziv ili je privremeno nedostupan.  Pregledajte sledeći URL i uverite se da je ispravno napisana.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, kreirajte kolekciju lokacija ili podlokacije pomoću niske osim rezervisane niske koje su navedene u odeljku „Više informacija”.

BELEŠKU: možda ćete želeti da biste izbrisali neupotrebljiv lokaciju kreiranu koja ima rezervisana niska. Više informacija potražite u članku Kreiranje ili brisanje kolekcije lokacija.

Više informacija

Ovaj problem se javlja kad kolekciju lokacija ili podlokacija kreira koje koristi neki od sledećih niske kao vrednost adresa Veb lokacije kada kreirate lokaciju. Sledeće veze su rezervisani i nisu podržani za putanju URL adrese za lokaciju:

  • CON PRN AUX NUL COM1 COM2 COM3 COM4 COM5 COM6 COM7 COM8 COM9 LPT1 LPT2 LPT3 LPT4 LPT5 LPT6 LPT7 LPT8 LPT9

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×