„Obaveštenje o nalogu“ se pojavljuje u sistemu Office nakon prebacivanja između Office 365 planova

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste instalirali Office na računaru kao deo pretplate na Office 365 za preduzeća, a organizacija se prebaci na drugi plan usluge Office 365 za preduzeća, možda ćete morati da instalirate verziju sistema Office koja se dobija uz novi plan. Office vam to javlja tako što prikazuje sledeću poruku u roku od 1 do 3 dana nakon promene plana:

„Obaveštenje o nalogu. Office 365 pretplata ima promenu na čekanju. Prijavite se da biste nastavili da koristite aplikacije bez ometanja. ”

Takođe, možda ćete videti ovu poruku ako ne ažurirate Office odmah:

„Ažuriranje obavezno. Office 365 pretplata ima promenu na čekanju. Ponovo primenite promenu odmah da nastavite da koristite aplikacija”.

Možete da zaustavite obaveštenje o nalogu ili ažuriranje sistema Office (ako imate Office 2016) ili instaliranja sistema Office (ako imate Office 2013).

Izaberite svoju verziju sistema Office

Izaberite verziju sistema Office koju koristite ispod, a zatim pratite korake da biste ažurirali ili ponovo instalirajte Office.

Važno : 

 • Novi Office 365 plan možda ćete dobiti zajedno sa Office 2013, Office 2016 ili oba.

 • U zavisnosti od toga koju verziju sistema Office instalirate, neke aplikacije kao što je Pristup možda neće biti uključene. Za informacije o tome koje funkcije su dostupne u Office 365 planovima pogledajte članak Dostupnost Office funkcija u Office 365 planovima.

Kada otvorite Office i videli dijalog Obaveštenje o nalogu , kliknite na dugme Ažuriraj i prijavite se ako vam bude zatraženo.

Office će preuzimanje ispravki i dovršiti konverziju u pozadini, čak i ako Office nije pokrenut. Stare verzije sistema Office će biti uklonjena kao deo procesa.

Važno : Ako imate Office 2016, a dijalog Obaveštenje o nalogu sadrži dugme Prijavite se umesto dugmeta Ažuriraj, pratite proceduru za opciju Imam Office 2013.

Napomena : Preporučujemo da prvo da deinstalirate staru verziju sistema Office, a zatim instalirate verziju koja dolazi uz novi plan. Deinstaliranje sistema Office ne briše Office dokumente, ali uvek je dobra ideja da ih prvo. Možete da preskočite Deinstaliraj korak i odmah da ga instalirate novu verziju, ali zatim ćete imati obe verzije sistema Office instalirana i neke aplikacije, kao što je Access, možda i dalje instaliran, ali Prikaži nelicencirani proizvod greške ako pokušate da ih koristite. Bićete upitani da deinstalirate Office 2016 ako pokušate da instalirate Office 2013.

 1. Koristite kontrolnu tablu da biste deinstalirali Office kao što je opisano u članku Deinstaliranje sistema Office 2013, Office 2016 ili usluge Office 365 sa Windows računara.

 2. Pošto se Office deinstalira, prijavite se u Office 365 na http://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx da biste instalirali Office. Ako vam je potrebna pomoć, pročitajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

  Napomena : Na stranici " Office ", možda ćete videti opciju za instaliranje sistema Office 2016, Office 2013 ili oba. Zavisi od nove Office 365 plan i koje verzije sistema Office vaš administrator omogućio za vas.

 1. Otvorite Word.

 2. Izaberite datoteka > nalog, a zatim potražite broj verzije u okviru Office ispravke.

  Verzija 15 predstavlja Office 2013, a Verzija 16 je Office 2016.

  Pokazuje vam kako da saznate koju verziju sistema Office koristite.

Šta se dešava ako ne da instalirate verziju koja dolazi uz moj novi plan?

Ako ne instalirate verziju sistema Office koja dolazi uz novi Office 365 plan za preduzeća, Office će početi da biste prikazali (Nelicencirani proizvod) na naslovnoj traci, a možete videti sledeću poruku:

„NEOPHODNA ISPRAVKA. Office 365 pretplata ima promena na čekanju. Primenite promenu odmah da biste mogli da nastavite da koristite aplikacije.”

Na kraju, Office uđe u režimu smanjene funkcionalnosti, a većina dugmadi i funkcija su onemogućeni. Instalirajte novu verziju sistema Office čim možete tako da se sve funkcije sistema Office da nastavim rad.

Crvena zastavica u Office aplikacijama koja navodi: ažuriranje obavezno: vaše Office 365 pretplata ima promenu na čekanju. Pogledajte sada da primenite nastavite da koristite aplikacija.

Niste se prebacili na drugi plan?

Nelicencirani proizvod greške može doći iz drugih razloga. Za pomoć u članku nelicencirani proizvod greške u sistemu Office .

I dalje vam je potrebna pomoć?

Pomoć

Potrebna vam je dodatna pomoć?
Obratite se podršci

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×