„Obaveštenje o nalogu“ se pojavljuje u sistemu Office nakon prebacivanja između Office 365 planova

Ako ste instalirali Office na računaru kao deo pretplate na Office 365 za preduzeća, a organizacija se prebaci na drugi plan usluge Office 365 za preduzeća, možda ćete morati da instalirate verziju sistema Office koja se dobija uz novi plan. Office vam to javlja tako što prikazuje sledeću poruku u roku od 1 do 3 dana nakon promene plana:

„Obaveštenje o nalogu. Pretplata na Office 365 ima promenu na čekanju. Prijavite se da biste nastavili da koristite aplikacije bez ometanja.“

Tu poruku možete da vidite i ako ne ažurirate Office odmah:

„Neophodno je ažuriranje. Pretplata na Office 365 ima promenu na čekanju. Primenite promenu odmah da biste nastavili da koristite aplikacije.“

Kako da ažuriram Office da bi se zaustavilo obaveštenje o nalogu poruke

Kada otvorite Office i vidite dijalog Obaveštenje o nalogu izaberite stavku Ažuriraj i prijavite se ako se to zatraži.

Office će preuzeti ispravke i završiti konverziju u pozadini čak i ako nije pokrenut. Stara verzija sistema Office deinstalira se u sklopu ovog procesa.

Šta se dešava ako ne instaliram verziju koja se dobija iz novi plan?

Ako ne instalirate verziju sistema Office koju dobijete uz novi plan usluge Office 365 za preduzeća, Office počinje da prikazuje grešku (Nelicencirani proizvod) na naslovnoj traci i vidite sledeću poruku:

„AŽURIRANJE JE OBAVEZNO. Pretplata na Office 365 ima promenu na čekanju. Primenite promenu odmah da biste mogli da nastavite da koristite aplikacije.“

Office na kraju prelazi u režim smanjene funkcionalnosti i onemogućava se većina dugmadi i funkcija. Instalirajte novu verziju sistema Office što pre možete kako bi sve funkcije sistema Office nastavile da rade.

Crveni baner u Office aplikacijama na kom piše: „NEOPHODNO JE AŽURIRANJE: Pretplata na Office 365 ima promenu na čekanju. Primenite promenu odmah da biste nastavili da koristite aplikacije“.

Niste se prebacili na drugi plan?

Greške u vezi sa nelicenciranim proizvodom mogu se pojaviti i iz drugih razloga. Pomoć potražite u članku Greške „Nelicencirani proizvod“ u sistemu Office.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Pomoć

Potrebna vam je dodatna pomoć?
Obratite se podršci

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×