„E-pošta i kalendar u pokretu“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office obuka Center > Poslovni scenariji za Office 365 > e-pošta i kalendar u pokretu

Saznajte kako da koristite Outlook da biste upravljali prijemnim poštanskim sandučetom, deljenje priloge e-pošte na oblaku i koordinisanje sastanke u pokretu kao dan promene. I Saznajte kako da koristite Outlook 365 grupama za tim razgovore, skladištenje datoteka, rasporedima i zadacima.

Sređivanje e-pošte i kalendara

Saznajte kako da koristite Outlook za upravljanje e-pošte, raspored i prilozi.

Idite na dugme kursa

Se vaš tim sa grupama u programu Outlook

Saznajte kako tim može da koristite Outlook 365 grupama za deljenje informacija, saradnja na dokumentima u deljeni prostor u OneDrive, koordinacije rasporede sa deljeni kalendar i organizovanje i dodeljivanje zadataka pomoću Microsoft Planner.

Idite na dugme kursa

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×