„Žao nam je! Pristup nije dozvoljen” greška prilikom pregledanja u poštansko sanduče na lokaciji u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

  • Koristite Exchange Online korisnika uloga smernica za kroz koje je onemogućen MyTeamMailboxes uloge.

  • Potražite na lokaciji SharePoint Online, kliknite na dugme Dodaj aplikaciju, i zatim izaberite stavku Poštansko sanduče lokacije. Ili, idite na Postavke lokacije, izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacijei zatim kliknite na dugme Aktiviraj za poštansko sanduče na lokaciji.


Kada pretražujete u poštansko sanduče na lokaciji u ovom slučaju, dobijate sledeću poruku:


403

Žao nam je! Pristup nije dozvoljen :(

Nemate dozvolu da otvorite ovu stranicu. Ako ste novi korisnik ili nedavno dodeljeno akreditive, sačekajte 15 minuta i pokušajte ponovo.

I dalje se prijavite. Ako želite da odjavite, koristite vezu ispod.

Rešenje

Ovo je poznat problem. Iako kreiranja poštansko sanduče korisnika lokacije je onemogućena u usluzi Exchange Online kroz smernice uloga korisnika, opciju da biste kreirali poštansko sanduče na lokaciji i dalje će se pojaviti u sistemu SharePoint Online. Stoga, kada pokušate da koristite funkcije korisnički Interfejs koji se oslanjaju na funkcionalnost poštansko sanduče lokacije, dobijate poruku o grešci.

Više informacija

U ovom scenariju, globalnog administratora za organizaciju u usluzi Office 365 i dalje možete da kreirate poštanskim sandučićima na lokaciji.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×