Štampanje slike

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena: Da biste štampali datoteke u programu Microsoft Office Picture Manager, na vašem računaru mora biti pokrenut operativni sistem Microsoft Windows XP ili noviji.

  1. Izaberite slike sa kojima želite da radite.

  2. U meniju datoteka izaberite stavku Odštampaj.

    Napomena: Ukoliko u meniju Datoteka ne vidite komandu Odštampaj, to znači da je Picture Manager instaliran na računaru koji koristi operativni sistem Microsoft Windows 2000. Da bi štampanje funkcionisalo u programu Picture Manager potreban je Windows čarobnjak za štampanje fotografija, koji se ne isporučuje uz operativni sistem Windows 2000. Da biste štampali slike moraćete da koristite drugi program za štampanje slika, na primer Microsoft Paint.

  3. Izaberite željene opcije.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×