Štampanje oznaka za isecanje u uglovima dokumenta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da prikažete oznake za izrezivanje u programu Word, ali ne možete da ih odštampate. Ako otvorite dokument u Programu Microsoft Publisher, možete da odštampate oznake štampača, kao što su oznake za isecanje u odštampanoj kopiji.

Publisher je uključeno u Office Standard, Professional i Professional Plus. Ako niste upoznati sa tim, Evo kako da počnete.. To je koristan i za kreiranje spremni za štampanje dokumenata kao što su bilteni marketinških brošure, vizitkarte, preduzeća izveštaje i portfolija, katalozi, čestitke i druge medije.

Oznake za isecanje su oznake u uglovima koje pokazuju veličinu isecanja odštampanog dokumenta—što znači veličinu na koju će odštampani dokument biti isečen. Tako na primer, ako kreirate stranicu dimenzija 5” x 7” na listu papira dimenzija 8.5” x 11”, oznake za isecanje prikazuju kuda da isecate do konačnie veličine 5” x 7”.

Ako zaista želite da oznake za isecanje u programu Word mogu da se odštampaju, koristite komentare da biste nas obavestili, tako da slučaj možemo da prijavimo razvojnom timu programa Word.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×