Štampanje e-poruke koje prikazuju Bcc primaoce

Ne postoji način da u programu Outlook direktno odštampate e-poruku koja prikazuje primaoce uključene u polje „Bcc“. Međutim, možete da koristite program za hvatanje ekrana da biste uhvatili sliku e-poruke, a zatim odštampate tu sliku.

U operativnom sistemu Windows 10, Windows alatka za isecanje predstavlja jednostavan metod za hvatanje ekrana. Da biste otvorili Windows alatku za isecanje, izaberite taster sa Windows logotipom, a zatim počnite da kucate reč „isecanje“. Kada se alatka za isecanje pojavi u „Start“ meniju, izaberite je.

Alatka za isecanje

Kada se alatka za isecanje otvori, koristite sledeće korake da biste uhvatili sliku poslate e-poruke sa uključenim Bcc informacijama.

 1. U programu Outlook, idite na fasciklu Poslate stavke i otvorite e-poruku koju želite da odštampate. Možete da prikažete poruku u oknu za čitanje ili kliknite dvaput da biste otvorili poruku.

  Savet: Ne vidite primaoce koje ste uključili u polje Bcc prilikom sastavljanja poruke? Idite na stavku Prikazivanje, skrivanje i pregled polja „Bcc“ da biste saznali kako da prikažete primaoce u polju Bcc.

 2. Prebacite se na stavku Alatka za isecanje, a zatim izaberite stavku Novo. Ovo će potamneti ekran i pretvoriti kursor u simbol +.
  Alatka za isecanje

 3. Držite pritisnut taster miša i prevucite kursor da biste izabrali vidljivi deo poruke na ekranu. Kada otpustite taster miša, alatka za isecanje će prikazati sliku.

 4. U alatki za isecanje izaberite stavke Datoteka > Odštampaj.

  Napomene: 

  • Možete da odaberete bilo koju dostupnu opciju štampanja.

  • Ovo vam omogućava da uhvatite samo jedan po jedan ekran e-poruke. Ako treba da uhvatite više ekrana, moraćete da uhvatite prvi ekran, odštampate ga, a zatim se pomerite nadole u poruci i uhvatite drugi ekran. Alatka za isecanje vam ne dozvoljava da otvorite više slika odjednom, tako da ćete morati da odštampate svaku sliku pre nego što napravite drugi snimak ekrana.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×