Štampanje beležaka u usluzi OneNote Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Lepo programa OneNote je da vi ne morate da biste odštampali sve. To je zato što sve beleške se lako mogu pretraživati i dostupne na svim vašim uređajima. Međutim, ako treba da povremeno štampanje stranice sa beleškama za nekoga, evo šta treba da uradite:

  1. U programu OneNote Online, idite na stranicu koju želite da odštampate, a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

  2. U dijalogu Štampanje koja se pojavljuje, izaberite štampač i sve dodatne opcije štampanja koju želite.

    Savet: Ako ne vidite sve štampače naveden u dijalogu, možete da kliknite na dugme Pronađi štampač . Moraćete da biti povezani sa štampačem ili na mreži sa povezanim štampači ovo ispravno funkcionisao. Uverite se da vaš štampač je Uključi i ima dovoljno mastilo i papir pre nego što odštampate.

  3. Kliknite na dugme Odštampaj.

Napomena: OneNote Online može da odštampa samo pojedinačne stranice. Trenutno ne postoji opcija da biste odštampali ceo odeljak stranica ili celu beležnicu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×