Šta se dogodilo sa menijem „Datoteka“?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Novi dizajn u programu Microsoft Office 2010 koja uključuje karticu Datoteka zamene Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta uključenih u Microsoft Office 2007 izdanje u sledećim programima: Word, Excel, PowerPoint, Access i Outlook (u polju pisanje i čitanje windows). Dugme i kartici zamenite meni " datoteka " koja je u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije.

Važno: Opcija bez korporacije Microsoft trenutno nije dostupno za prebacivanje korisničkog interfejsa nazad na meni datoteka , trake sa alatkama i komande kako su izgledale u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije.

Kada kliknete na kartici Datoteka , videćete iste osnovne komande koje su dostupne nakon što kliknete na Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta ili iz menija " datoteka " u nekim Microsoft Office 2007 programa Microsoft Office 2003 i starije verzije. Ove osnovne komande uključuju, ali nisu ograničeni na Otvaranje, Čuvanjei Štampanje. Neke komande, kao što je Uvoz, premeste na traci.

Za više informacija o kartici Datoteka potražite u članku kako i gde se nalazi na Microsoft Office Backstage prikaz.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×