Šta se dešava ako dodam još jedan plan pretplate na nalog za Office 365 za kuću?

Za kućnu ili ličnu upotrebu, možete da birate između tri pretplate na Office 365: Office 365 Home, Office 365 Personal i Office 365 University. Međutim, vaš Microsoft nalog – adresa e-pošte i lozinka koju koristite da biste instalirali Office – može da ima samo jednu aktivnu Office 365 pretplatu.

Ako dodate istu pretplatu na Office 365 na Microsoft nalog, imaćete iste pogodnosti pretplate (isti broj uređaja na kojima možete da se logujete na Office 365 i ista količina Skype minuta i OneDrive skladišta) kao i ranije. Povećavate iznos vremena za tu pretplatu, ne povećavate broj uređaja na kojima mođete da koristite Office 365 ili količinu skladišta na mreži koji dobijate. Možete da produžite trajanje Office 365 pretplate za najviše 5 godina.

Na primer, ako koristite šifru proizvoda za Office 365 Personal za obnovu, a trenutno imate Office 365 Home pretplatu, moći ćete izaberete da zadržite Office 365 Home pretplatu i dobijete manje od godinu dana pogodnosti pretplate, pošto Office 365 Home košta više ili možete da se prebacite na Office 365 Personal.

Šta želite da uradite?

Ako već imate Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatu, tabela ispod rezimira opcije kada se prebacite sa jedne pretplate na drugu. Da biste videli sve detalje o pretplati, kao što su koliko uređaja možete da instalirate ili broj Skype minuta, pogledajte Office 365 pretplate.

Prebacivanje sa Office 365 Personal na Office 365 Home

Prebacivanje sa Office 365 Home na Office 365 Personal

Instaliranje i prijavljivanje u Office 365

Office 365 Home može da koristi do šest ljudi.

Svaka osoba koja ima pretplatu može da instalira Office 365 na svim svojim uređajima i biti prijavljena na pet uređaja odjednom.

Možete da koristite Office 365 Personal.

Možete da instalirate Office 365 na svim uređajima i biti prijavljeni na do pet uređaja odjednom.

Deljenje pretplate

Delite pogodnosti pretplate

Bez deljenja

Preostalo vreme pretplate

Može se produžiti

Može se produžiti

OneDrive skladište na mreži

Nema promene veličine prostora za skladištenje, ali se povećava broj korisnika

Nema promene veličine prostora za skladištenje, ali se smanjuje broj korisnika

Skype minuti

Nema promene broja minuta, ali se povećava broj korisnika

Nema promene broja minuta, ali se smanjuje broj korisnika

Bilo da zadržite istu pretplatu ili se prebacite na drugu pretplatu, kapacitet skladišta na mreži po korisniku se ne menja. Na primer, ako imate samo jednog korisnika u pretplati, imaćete 1 terabajt skladišta, ali ako imate Office 365 Home i delite ga sa još pet osoba, dobijate ukupno 6 terabajta skladišta.

Želim da produžim pretplatu

Kada dodate Office 365 pretplatu na nalog koji već ima neku Office 365 pretplatu, preostalo vreme iz trenutne pretplate dodaje se u novu. Na primer, ako vam je preostalo 6 meseci na trenutnoj Office 365 Home pretplati i dodate novu godišnju Office 365 Home pretplatu na svoj nalog, možemo je produžiti do 18 meseci.

Ako pokušate da dodate previše pretplata odjednom na isti nalog, dobićete grešku Preuzimanje nije uspelo zato što ne smete da premašite maksimum od 5 godina.

U većini slučajeva, dodavanje druge pretplate na Microsoft nalog automatski Vas prebacuje na novu pretplatu. Ali, kada primenjujete šifru proizvoda za Office 365 Personal na nalog koji trenutno ima Office 365 Home pretplatu, biće Vam ponuđen izbor da zadržite Office 365 Home ili da pretvorite pretplatu u Office 365 Personal. Kada se prebacite, pogodnosti pretplate će se ažurirati. Da biste saznali više, pogledajte odeljak „Upravljanje Vašom Office 365 pretplatom“ na vezi Najčešća pitanja o usluzi Office 365. Da biste saznali kako da zamenite pretplate, pogledajte Prebacivanje na drugu pretplatu Office 365 za kuću.

Važno: Ako ste slučajno zamenili Office 365 Personal, Home ili University pretplatu, obratite se podršci za nalog i naplatu.

Možete da koristite besplatnu ponudu na nekom od ovih načina:

  • Sada iskoristite ponudu i odaberite da zadržite Office 365 Home. Ovo će dodati još 9 meseci u pretplatu.

  • Iskoristite ponudu sada i prebacite svoju Office 365 Home pretplatu na Office 365 Personal. Ovo će dodati još 12 meseci u pretplatu.

  • Iskoristite ponudu sada koristeći drugi Microsoft nalog.

  • Ako želite da zadržite trenutne pretplate za sada, možete da sačekate da pretplata istekne, a zatim da iskoristite besplatnu ponudu za Office 365 Personal.

Ako imate postojeću Office 365 Home pretplatu i aktivirate ponudu za besplatnih godinu dana usluge Office 365 Personal, biće vam postavljeno pitanje o tome da li želite da konvertujete postojeću pretplatu u Office 365 Personal ili da zadržite Office 365 Home. Ako konvertujete u Office 365 Personal, nećete moći da delite pretplatu.

Da biste saznali kako da iskoristite besplatnu ponudu i da je dodate u trenutnu pretplatu, pogledajte Prebacivanje sa Office 365 Home pomoću šifre proizvoda.

Ostavite komentar

Da li su ove informacije bile korisne? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu i još uvek imate problema, recite nam šta ste pokušavali da uradite i na koje ste probleme naišli.

Takođe pogledajte

Prebacivanje na drugi Office 365 plan za kuću

Nadogradite Office 365 za kuću na poslovnu pretplatu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×